Når man flytter ind i et nyt hjem eller lige har renoveret sit gamle, er noget af det mest spændende, når man får lov til at indrette og dekorere de forskellige rum. Ofte består både lejligheder og huse af nøgne, hvide vægge, som i mange tilfælde givet et grundlag for en minimalistisk og moderne stil. Væggene kan dog hurtigt komme til at fremstå nøgne og kolde, hvis de ikke bliver udsmykket rigtigt.

 

Lad fantasien sejre

Når man skal udsmykke sine vægge, er det kun fantasien og budgettet, der sætter grænser og det vigtigste er, at man udtrykker sin personlige stil. Det kan man gøre med forskellige interessante ting, som ikke krævet et stort budget. Alt i alt vil den rette vægdekoration gøre en kæmpe forskel i det samlede udtryk. Der skal ikke ret meget til for at ændre et helt rum eller lave et anderledes twist. Det handler om, at man tør tænke ud af boksen og vælge dekorationer, som understreger sin personlighed.

 

Man bør udfolde sin kreativitet og bruge anderledes løsninger, hvor det ikke kun er de klassiske billeder eller hylder, som præger væggene. Hvis man tænker over det, er der faktisk ingen grænser for, hvad man kan bruge som vægpynt. Hvad enten det er store landkort, knager, arvestykker, tæpper, ski, skateboards, billedrammer, lysestager, plakater, lamper, spejle eller noget helt anderledes, vil det komplimentere det moderne hjem og give fornuftige kontraster.

 

Understreg den personlige stil

Hvis man har en særlig hobby, kan man nemt inkorporere den i sin vægpynt, så den bliver mere personlig og individuel. Her kan man blandt andet bruge forskelligt sportsudstyr, magasiner, plakater med flotte motiver, udstoppede dyr eller noget helt anderledes. Der findes intet mere personligt end den type dekoration, og alt kan bruges. Det er det utraditionelle, der er det unikke og som skaber det bedste udtryk.