Engang imellem kan det være rart med nye ting, som ikke koster det hvide ud af øjnene. Derfor kan du selv komme i gang, du skal bare have en sav og noget sandpapir samt træ, så skal det hele nok gå. Måske mangler du nogle nips ting, eller noget at servere på når i har gæster, det kan også være noget til vinen, så det ser lidt mere overskueligt ud. Så er du vild med forskellige kreative ting, så kom i gang.

Skærebrætter i træ

Skærebrætter er nok en af de ting der er lettest at lave, da der ikke skal ret meget til, og bare saves lige. Alt efter om du vil have et skærebræt der er rundt eller et firkantet. Start med at tegne op eftersom hvilken form du skal have, brug stiksaven og giv den gas. Ønsker du et med en hank, er det en god ide at bruge et bor til at få sat et hul, og derefter en læderrem. Det kan også være du ønsker at få lavet sådan at saften kan løbe i en revne, så brug en høvl, og bank det ud. Slib derefter med sandpapir, så du har en blød overflade. Kokosolie skal masseres ind i efter.

Elefanter i træ

Hvis du vil prøve noget der er svære, så kan du lave elefanter i træ. Tegn blot en elefant på et stykke træ, det skal dog minimum være 3 cm i tykkelse, og ikke spånplader, teaktræ vil være oplagt. Efter du har tegnet, er det en god ide at bruge et bor til at lave der runde i snablen, da du ikke kan komme derind med en stiksav. Derefter saver du med stiksaven omkring elefanten, og til sidst bruger du et lille bor til øjet. Masser kokosolie ind i den til sidst og eventuelt slib med sandpapir.