Det er ikke altid, der skal en hel masse til for at give et rum i din bolig et helt nyt udtryk. Og der er ikke altid grund til at gå ud og investere i flere forskellige nye ting for at opnå en følelse af, at der er sket noget nyt i stuen, køkkenet eller børneværelset. Du kan for eksempel opnå ny en kærlighed for dit soveværelse med blot én ting. Med en ny sengegavl kan du skabe hygge, ro og eksklusivitet i dit soveværelse.

Soveværelset er et af de vigtigste rum

En god søvn er med til at få os til at fungere den efterfølgende dag, og derfor er det vigtigt med et soveværelse, hvor du sover godt. Det er ikke kun en god madras og en god dyne, der kan hjælpe dig med det. Den rigtige atmosfære i det rum, som du skal tilbringe natten i, er også vigtig. Giver dit værelse dig en følelse af ro, og er du komfortabel? Hvis ikke, kan du for eksempel skabe disse følelser og tilføre hygge med kolde farver og bløde materialer. Med en sengegavl i stof vil du kunne tilføje til netop denne følelse. Derudover kan sådan en gavl ramme sengen ind, og gøre den mere indbydende. Og en indbydende seng, inviterer til mere og bedre søvn.

Find din model online eller besøg en butik

Når du skal finde en sengegavl, kan det være en god ide at tage et billede af dit soveværelse med dig. På den måde kan det nemlig være lettere at bedømme, om sengegavlen vil passe ind og give den ønskede effekt. Når det kommer til størrelsen på gavlen, kan det være smart at vælge en udtrækkelig sengegavl, så du kan tilpasse størrelsen på den. Så kan den for eksempel også følge med dig, hvis du vil skifte størrelse på din seng i fremtiden. Søger du for eksempel online på sengegavle København, men du også godt kunne tænke dig at se gavlene i virkeligheden, kan du for eksempel tjekke dette sted.