Der kan være mange gode grunde til at lave ny indkørsel – måske er du lige flyttet og indkørslen i det nye hus er ikke stor nok, måske har du købt et splinternyt hus og skal selv tage stilling til, hvordan indkørslen skal indrettes eller måske opfylder din nuværende indkørsel bare ikke dine behov længere, så du trænger til en ny. Læs med nedenfor og få nogle gode råd til, hvad du skal overveje inden du anlægger ny indkørsel, og læs mere herog find professionelle brolæggere i nærheden af Charlottenlund, København, Gentofte, Lyngby og Lyngby-Taarbæk.

 

Valg af materiale

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser, når man skal anlægge ny indkørsel. Underlaget kan laves af beton, fliser, granit eller måske grus – valg af materiale afhænger af indkørslens primære formål, dine ønsker og indretning i forhold til boligen. Det er en god idé at vælge materialer, der går igen i husets udendørs rammer, så du får skabt ensartethed og en rød tråd omkring boligen. Derudover bør underlaget være slidstærkt, da der vil blive kørt og gået på det mange gange i løbet af en enkelt dag.

 

Størrelse og formål

Selve indkørslens udformning afhænger af, hvor stor du ønsker at den skal være. Skal der være plads til at parkere en, to eller måske tre biler? Skal der være plads til en trailer? Skal du blot have en lille indkørsel, hvor du kan køre op til husets garage? Skal der være god plads, så du kan vaske bil, ordne cykler og lave andre fritidsinteresser? Tænk nøje over, præcis hvad du vil bruge indkørslen til, så du kan få anlagt en indkørsel, der passer til dine behov, og så du ikke er nødt til at lægge den om igen efter et par år.