Har du en drøm om at få et hyggeligt havehus, hvor du kan sidde ude med en god bog og et godt glas vin i de lyse sommernætter? Eller er du på udkig efter et praktisk og hyggeligt skur, hvor du kan opbevare dit havegrej? Eller drømmer du om et lille hobbyrum ude i haven, hvor du kan fordybe dig i kreative projekter i ly af regn og vind?

Så kan en praktisk skurvogn måske være løsningen for dig.  Skurvognen bliver leveret hel, og hjulene kan nemt afmonteres, således at der tilbage kun står et lille, hyggeligt skur, der kan danne ramme om lige præcist det, du har lyst til. Det er nemlig kun fantasien, der sætter grænser, og du har selv mulighed for at male og indrette det, lige som du vil.

Vælger du at beholde hjulene på skurvognen, kan denne nemt blive fragtet rundt af en helt almindelig personbil.

 

Find din nye skurvogn

Uanset hvad din skurvogn skal bruges til, er der et stort marked for skurvogne – brugte såvel som nye. De mange muligheder gør, at du med garanti kan finde en skurvogn, der passer lige præcist til dig og dine drømme.

Når først du har fundet den rigtige, har du fri mulighed for at anvende vognen, som du har lyst til. Hvor du vil placere det, er også op til dig. Skal det stå i forhaven eller måske baghaven? Eller vil du lave et træhus? Ja, så er muligheden der også for det. Det kræver blot, at træet er stærkt nok til det, og at din forsikring godkender det.

 

Husk at vedligeholde din skurvogn

Anskaffer du dig en skurvogn, skal du altid huske at vedligeholde den ordentligt, således at den kan holde i mange år og til hyppig brug. Med en lang og potentiel fugtig og kold vinter i møde, er der især nogle ting, du skal være opmærksom på i forhold til vintersikring af din skurvogn.

Skal din skurvogn være tilsluttet eksempelvis vand, skal den altid være tilsluttet strøm for at sikre afløbene. Alle slanger skal holdes frostfri med varmekabler, og under særlige hårde vintermåneder, skal der anvendes vintermåtter, der kan holde på jordvarmen.

Det er også vigtigt at sørge for, at indeklimaet i skurvognen altid er sundt. Derfor må udluftningskanalerne aldrig dækkes til, og hvis vognen bruges meget, skal man huske at lufte ud, således der ikke opstår fugtskader.