Sommeren er over os, og haven blomstrer. Det er nu, der er tid til at nyde haven og — i særdeleshed — havelivet. Sommeren byder på gode stunder i haven sammen med hele familien, så hvorfor ikke forsøde tilværelsen med et par spændende gadgets, der gør havelivet lidt skønnere? Få inspiration her.

Lav (eller køb) din egen pizzaovn

Siden pizzaen blev introduceret for danskerne i 80’erne, har den været blandt danskernes favorit-takeaway. I mellemtiden er der pizzaen dog gået fra blot at være en hurtig lindring af sulten til at være en decideret gourmetspise. Der findes ikke en madblogger med respekt for sig selv, der ikke har giver sit take på den italienske specialitet. Med en pizzaovn kan du nemt lave lækre pizzaer med sprød bund — præcis som de laves i Italien. Tag et smut i dit lokale byggemarked, hvor du enten kan købe materialerne, der skal til for selv at støbe den, eller købe den ’færdige’ version.

Bærbar Bluetooth-højttaler

Hvad er sommeren uden sød musik? Med en af de bærbare Bluetooth-højttalere kan du nyde lækre sommer-tunes overalt i haven — tilmed uden at forstyrre naboerne. Den egner sig dog ikke udelukkende til brug i haven, for du kan nemt tage den med til stranden, i skoven, eller hvor du nu har planlagt en tur hen.

Mexicansk hængekøje

Den mexicanske hængekøje er mere lækker og komfortabel end den almindelige hængekøje. Der er plads til flere personer, så hele familien kan slappe af samtidig — eller i hvert fald en god del af den. Man ligger ikke på langs i den mexicanske hængekøje, men på tværs. Fås i de fleste byggemarkeder.

Tag sommermåltiderne til nye højder med et udekøkken

Udekøkkenet er blevet enormt populært de seneste år. Flere og flere har deciderede udekøkkener, der ikke udelukkende kan bruges om sommeren, men eksempelvis også kan anvendes, når juleanden skal tilberedes. Ikke desto mindre, er det dog mere tillokkende at kokkerere under åben himmel om sommeren — og her er udekøkkenet perfekt.