Ved at underholde din hundehvalp, så kan du spare penge på din bolig, da du så slipper for en hvalp, der er ved at splitte hele hjemmet ad. Med det rigtige hvalpelegetøj kan du komme rigtig langt, da din hundehvalp har noget at give sig til, og derfor ikke ødelægger hjemmet i kedsomhed.

 

Hvad kan du gøre for at underholde din hundehvalp?

Det er rigtig vigtigt med godt hvalpelegetøj, som kan stimulere din hvalp rent mentalt. Derfor må det gerne være legetøj, hvor du kan komme leverpostej i og fryse ned. Når det er fosset, så kan du give det til din hvalp, som så vil slikke på legetøjet i flere timer for at få fat i den lækre leverpostej. Når du tager hjemmefra om morgenen, er det en oplagt måde at få hvalpen til at falde til ro. Det vil gøre den træt, så den kan sove, indtil du kommer hjem igen. Når du kommer hjem skal hvalpen selvfølgelig på en gåtur, men derudover er det meget vigtigt at få den til at lave nogle øvelser, der gør den træt. Nogen tror, at det kræver flere timers gåtur, men en mindre gåtur og nogle gode mentale øvelser kan gøre din hvalp meget træt.

 

Hvad kan du gøre for at gøre din hvalp rolig?

Når du får en hundehvalp, så skal den finde ud af, hvad dens rolle er og samtidig finde tryghed, derfor er det vigtigt, at du ikke er for streng ved hvalpen i starten, da den skal have opbygget tilliden til dig for, at den kan udvikle sig optimalt. Hvis du stiller for høje krav til hvalpen, så kan du risikere, at den bliver sky, bange eller ligefrem angst, fordi dens selvværd er i bund, på grund af dine forventninger er for høje. Det er derfor vigtigt at tage små skridt ad gangen.