Ferie og rejser som familie er noget af det bedste. Det er en kæmpe oplevelse at få lov til at opleve et nyt land – Især hvis man er et barn. Dog er der også en masse ventetid involveret i at rejse, som er mindre fedt for små børn, der nemt keder sig. Her kan du læse mere om, hvordan du holder dine børn underholdt på ferien.

Benyt jer af streaming på farten

Det er stressende hele tiden at skulle lave noget, og man skal ikke føle sig stresset, når man er på ferie. Det er en god ide at sørge for at have dage under ens ferie, hvor man har mulighed for at slappe af. Selvom det er rart med afslapning, så kan børn hurtigt blive rastløse – Især når der er et nyt og spændende land lige uden for døren. Her kan det være en kæmpe hjælp at have streamingtjenester med på en telefon, computer eller iPad. På den måde kan hele familien benytte sig af streaming efter en lang dag med oplevelser. Der plejer også at være fjernsyn til rådighed på hotelværelser, men streamingtjenesterne har alt det bedste indhold på et sprog, som I forstår. Find de bedste steder til streaming og bredbånd på gobredbaand.dk.

Giv dem et projekt med på ferie

Der skal være tid til at opleve den nye kultur, som man besøger, når man er på ferie. Det betyder dog ikke, at man ikke kan have sit eget projekt med i kufferten til sine børn. Det kan være en form for lektie for dine børn. Det kan være, at de skal holde øje med en bestemt ting undervejs på jeres rejse. Det kunne for eksempel være løver-statuer i Venedig eller malteserkors på Malta. Det behøver ikke at være noget som er forbundet med landet, men det er en god måde at få dit barn til at forbyde sig på undervejs på jeres ferie.