Det kan være svært at finde ud af hvor meget kreativ man skal være i haven, og hvordan man skal være kreativ. Det handler bare om at finde sine vildeste tanker frem, og give den gas. Der er ingenting der ikke kan lade sig gøre. Haven er for mange danskere et frirum, hvor tankerne kan luftes, og forkælelse skal til. Så det er bare om at komme i gang, så de sene lune sommeraftener kan nydes.

Beplantning med godt udseende

Beplantningskrukker er populære, der kan plantes hvad end der vil se godt ud. De er blevet populære fordi der er mulighed for selv at vælge forskellige planter, og mikse det sammen. Planterne er begrænset med plads, og kræver ikke vedligeholdelse. Det er en af de ting der er dejlige, men mange vælger også at lave bede, hvor der er plads til diverse forskellige planter. Det er en god ting at gøre, for så er planterne begrænset, og man slipper for ukrudt, og ikke mindst vedligeholdelse af planterne, for de sørger selv for det meste.

Hvad er dækbark?

Ønsker du en pæn afslutning i dine bede, så er bark eller flis en god løsning. Det giver en afslutning, og reducerer også ukrudt. Dækbark er fra forskellige træsorter alt efter hvilket du ønsker, det er kun bark fra træet. Hvorimod hvis du vælger flis, jamen så er det hele træet, så der er forskellige farvenuancer, hvis du godt kan lide farver, og nuancer så vælg flis, det er oftest dog kun i de lyse farver. Men det gør heller ingenting, for er man vild med flis, så skal man vælge det, det dufter også en del mere end bark gør. Bark er oftest mørk i farven, og fungerer rigtigt fint. Det er mere holdbart og modstandsdygtigt, så det behøver, ikke skiftes ud så tit.