Det kan være svært at finde ud af hvad der lige mangler i huset, især hvis du lige er flyttet ind. Indretningen er altid svær, i hvert fald hvis det hele er nyt, du kender det ikke helt endnu, så tingene kan godt være forvirrende. Men bare rolig, det kræver blot at du har lidt hyggelige ting i huset, som der kan pyntes op med, nipsting er altid en god ting.

Genbrug & bæredygtighed

Du kan med fordel smutte en tur i din lokale genbrugsbutik, for der er sikkert noget du kan bruge. Hvis du er mere til den nye mode, er butikker som reshopit eller kirpu gode butikker at tage et smut ind i. Det er 100% sikkert at du kan finde noget du kan bruge, om ikke andet så find noget der er anderledes, noget du måske ikke kunne tænke dig. Men prøv alligevel med anderledes ting, så du kan få skabt en ny indretning.

Gør noget ved det gamle

Oftest kan nyt betræk, ny maling eller lign skabe det samme som at købe noget nyt. Det er ikke altid du behøver at købe nye møbler osv., for du kan blot give dem et nyt løft. Det kan være et nyt betræk, eller bare maling. Det er helt op til dig, men udfordr dig selv. Du skal udfordre dig selv, for at skabe nye vaner. Det er ikke altid nemt at køre i den samme gamle stil, der skal udfordringer til. En hverdag uden udfordringer vil være kedelig, så prøv at ændre dine vaner, giv møblerne noget friskt som du ikke selv ville vælge. Det kan være du skal have venner eller bekendte til at hjælpe med at vælge farver osv. Det kan nemlig være en god ide at få andre til at tænke, for vi tænker alle forskelligt.