Denne wokpande test henvender sig til dig, der gerne vil have fundet den helt rette type af wokpande, der passer bedst til netop dig og dine behov. Vi har fundet en række forskellige varianter på markedet, så du får lettere ved at vælge dig lige netop den model, der måtte passe bedst til dine behov.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at en wok er et særdeles fantastisk køkkenredskab. Du har mulighed for at finde dem i et væld af forskellige størrelser, så derfor er der selvfølgelig også en størrelse, der er ideelt til lige netop dét formål, du skal bruge en wok til. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er rigtig mange, der normalvis forbinder en wok med asiatiske retter og asiatisk madlavning – det er også fuldt forståeligt, da de bruges meget til sådanne madretter og er særdeles gode til det, men de kan dog også bruges til meget andet.

Panden har nemlig en helt særlig udformning, der gør, at der skal bruges mindre fedtstof i forbindelse med stegning i panden. Selvom det umiddelbart ligner, at der er mere fedtstof i bunden af gryden, så bruges der faktisk mindre end i en flad pande. Det går endvidere også relativt hurtigt at lave mad i en såkaldt wokpande, hvilket også er ensbetydende med, at du hurtigt vil kunne lave en rigtig lækker madret i en wok. Dertil er det selvfølgelig også en fordel, at en wokpande har høje kanter, så det er nemmere at mixe de forskellige råvarer og ingredienser med hinanden.

Eva Trio – Wok 5,0 l. Dura Line

Den næste wokpande på denne liste er fra Eva Trio. Mere specifikt, så går modellen under Wok 5,0 l. Dura Line, der er en wokpande, der har en relativt stor størrelse, hvilket også er ensbetydende med, at du har mulighed for at lave rigtig mange forskellige retter med mange ingredienser og råvarer i denne wokpande. På trods af, at der er tale om en stor wokgryde, så kan du faktisk samtidig være sikker på, at vægten er lav, så den dermed ikke er synderligt svær at have med at gøre. Dertil skal det selvfølgelig også nævnes, at den er fuldstændig PFOA-fri, så du dermed også roligt vil kunne gøre brug af denne wokpande til at lave mad.

Wok 5,0 l. Dura Line fra Eva Trio har en flad bund, og derfor vil den også sagtens kunne anvendenes på alle typer af varmekilder, hvilket også inkluderer induktion. I og med, at wokken er blevet støbt i aluminium, så vil det også være ensbetydende med, at den ikke blot gør brug af gryden til at varme indholdet op, men derimod vil den bruge hele gryden. Det er nemlig den mest effektive måde at fordele varmen på, men du behøver dog ikke frygte at tage fat i håndtagene, da de ikke er varme, da wokken fra Eva Trio er blevet udstyret med gode brede greb.

Tefal – Comfort Max Gryde 28 cm

Tefal er – uden tvivl – ét af de mest prominente navne, når det kommer til fremstilling af gryder, pander og meget andet – og herunder også wokpander. I dette tilfælde er der også tale om en kraftig wok, der er en del af Tefals meget populære ComfortMax-serie, der er blevet fremstillet i rustfri stål, hvilket selvfølgelig er med til at sikre, at kvaliteten er i orden og samtidig er panderne også uhyre slidstærke, hvorfor du er garanteret, at den kan holde i mange år. Wokken har desuden også en særdeles god størrelse, eftersom ComfortMax-wokpanden måler 28 cm. i diameter.

Det er naturligvis også værd, at nævne, at der er tale om en wokpande, der faktisk kan bruges til alle typer af kogeplader, hvilke også inkluderer induktion. Da Tefal har valgt at fremstille gryden med en såkaldt rød thermo-spot i midten, så kan du nemt og enkelt holde øje med, hvornår panden har den rette temperatur til at påbegynde madlavningen. Den kommer desuden også med en non-stick belægning, der gør, at du ikke skal være bange for, at der er mad eller ingredienser, der ender med at sidde fast. Slutteligt, så skal det også nævnes, at den er ovnfast op til 180 grader.

Le Creuset – Wok m/glaslåg 36 cm.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at gryder og pander fra Le Creuset er blevet uhyre populære på det seneste. Det skyldes naturligvis i høj grad, at der er tale om produkter af uhyre høj kvalitet – og det er selvfølgelig ingen undtagelse med denne wokpande fra Le Creuset. Der er tale om en wok, der bliver leveret med glaslåg, som er fremstillet i støbejern. Den er perfekt til tilberedning af asiatiske wokretter, da den er fremstillet med en flad bund og skrå sider. Den er dog også ideel til både braisering, pochering og dampning, hvilket naturligvis skyldes det medfølgende glaslåg.

Denne wokpande kan desuden også bruges til alle former for varmekilder, hvilket naturligvis også inkluderer induktion og dertil er det også én af de ganske få wokpander, der kan tåle både grill og ovn. Det bliver desuden også til en sand leg at gøre denne wokpande fra Le Creuset rent efter brug, da den både er nem at gøre rent i hånden, men den trænger også opvaskemaskine. Den måler desuden 36 cm. i diameter.

Jamie Oliver – Hard Anodized Wokpande

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at hvis du ønsker at sikre dig, at den eller de madretter, du skal lave i din wokpande bliver så gode som muligt, så skal maden tilberedes ved den rette temperatur. Med en wokpande som Hard Anodized fra Jamie Oliver, så kan du få hjælp med lige netop denne del. Den er nemlig blevet udstyret med et rødt thermo-spot-mærke i bunden af panden, der gløder, når panden har opnået den perfekte temperatur. Ydermere, så er panden også blevet fremstillet med en såkaldt non-stick-beklædning, der gør, at maden ikke ender med at sidde fast til pandens bund eller kanter.

Det er naturligvis Tefal, der står for produktionen af denne wokpande, men den er fremstillet i et samarbejde med Jamie Oliver, der har været involveret fra start til slut. Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er tale om en meget kvalitetsrigtig og robust wok, der både kan holde til brugen på induktion, at komme i opvaskemaskine og ligeledes også slidtage i mange år. Den er fremstillet af aluminium og er efterfølgende blevet lakeret sort. Den har en størrelse, der lyder på 32 cm., hvilket naturligvis er diameteren på wokpanden. Den er desuden også nem at gøre rent.

Wokpande test – de bedste priser finder du online

Vi har i forbindelse med vores Wokpande test set nærmere på nogle af de varianter, der er på markedet, og samtidig også set lidt nærmere på det prismæssige aspekt i det at erhverve sig en ny wokpande.

Ved købet af en ny wokpande er det vigtigt at huske på, at der findes mange forskellige forhandlere af disse, og at det derfor bestemt er vigtigt, at man ser sig om efter dette produkt hos en af de forhandlere, der kan sikre, at man får mest muligt for sine penge.

Hvis du har et ønske om at få fat på en god wokpande af en høj kvalitet indenfor et prisleje, der ligger på et fornuftigt niveau, så kan det bestemt godt være fornuftigt at se lidt nærmere på nogle af de mange online forhandlere, der er at finde indenfor salg af netop denne type af produkter.

Blandt andet har den populære webshop, KitchenOne.dk, et ganske stort udvalg af gode wokpander af en høj kvalitet indenfor et særdeles fornuftigt prisleje. Her vil du med stor fordel kunne gå ind og tage dig et kig, så du kan sikre, at du finder dig den bedst mulige pris.