Ejendomsinvestering er en god måde at tjene penge på over længere tid. Med ejendomsinvestering kan du investere dine penge og over lang tid få flere penge end du havde før. Der findes flere forskellige måder hvorpå du kan lave. I denne artikel får du en oversigt over 3 af de mest brugte metoder til ejendomsinvestering.

 

Lejligheder i Danmarks store byer

Den første mulighed for ejendomsinvestering, er at købe en lejlighed i en af Danmarks store byer, som du herefter kan leje ud og tjene penge på den måde. Der er en kæmpe efterspørgsel på boliger i Danmarks store byer herunder særligt København, Aarhus og Odense og du kan derfor altid leje en bolig ud der til en god lejepris.

Derfor er den god måde at tjene penge på ved at købe en lejlighed og leje den ud. Da der er en stor efterspørgsel på boliger, er prisen på lejligheder også meget stor i København og de andre større byer. Derfor kræver det også en del penge at komme i gang med den form for ejendomsinvestering, og det er dermed også en af de dyreste former for ejendomsinvestering.

Der er mange penge at hente, men det kræver også mange penge at komme i gang.

Du kan komme i gang med investering ved at tage et lån til at købe en lejlighed for. Da pengene tjener sig ind efterhånden, kan det godt betale sig at tage et lån til at komme i gang med ejendomsinvestering for. Hvis du allerede har fast bolig kan du tegne et ejerpantebrev, som du kan bruge som sikkerhed for det lån du vil tage til den nye bolig. På den måde har banken en sikkerhed og det vil ofte gøre, at du kan få en lavere rente end ellers.

 

Billige boliger i de mindre byer

Der er dog også en knap så dyr måde at komme i gang med ejendomsinvestering. Der er nemlig mange boliger i de mindre byer i Danmark, som du kan købe og herefter leje ud, på samme måde som i de større byer – men her er det billigere at komme i gang.

I mange byer med en passende størrelse kan du købe boliger til gode priser, som du efterfølgende kan leje ud. Det gælder om at finde en balance mellem at byen ikke er for lille, men heller ikke for stor, da det vil give høje priser på at købe en bolig.

Gode byer til den type ejendomsinvestering er fx Korsør, Nyborg og lignende. Der er mange muligheder, hvis du finder de gode byer.

 

Tjen penge på istandsættelse af en bolig

Den sidste måde at investere i boliger, henvender sig mest til dig der har et håndværker-gen og godt kan lide at pusle med små projekter.

I det tilfælde kan du nemlig købe en forfalden bolig, for efterfølgende at sætte den i stand. Når du har sat boligen i stand, kan du leje den ud og på den måde tjene penge på boligen.

Hvis du finder en bolig, som skal sættes i stand, kan du ofte gøre et godt kup og få boligen billigt. Det kan fx være du kan finde et dødsbo, hvor du kan gøre et godt kup og få boligen billigt. Når et dødsbo sælges, bliver det ofte behandlet af en bomoenybestyrer, der hjælper arvingerne med at få overblik over boet.

Der kan også være mange andre situationer, hvor du kan være heldig at finde en billig bolig, og så gælder det blot om at slå til, så du kan komme i gang med at tjene penge på ejendomsinvestering. ¨