Er du blevet inviteret til en indflytterfest hos nogle gode venner eller familie som netop har fået deres første nye bolig, så står du sikkert med spørgsmålet om hvad man skal give disse nye boligejere i gave, hvor meget den gave skal koste og meget mere. Her guider vi dig igennem nogle forskellige ideer og vi håber selvfølgelig på du kan finde lige præcis det du søger her på siden.

En ny grill – Har de fået en stor og flot have og ved du at de planlægger at holde en masse havefester og selv vil benytte deres have meget, så har de selvfølgelig behov for en ny grill. Det kan enten være en gasgrill eller en kulgrill, gasgrillen er den nemme og man skal ikke tænke på de varme kul efter man har spist, til gengæld vil mange mene at maden smager bedre når det er lavet på kul.

Et maleri – Hvis du kender til deres stil og du ved at de er glade for kunst, så kan du med fordel give dem et flot maleri, det kan også være et stor billed med noget grafisk kunst hvis de er mere til det moderne kunst, mulighederne er i hvert fald mange.

Nye håndklæder – Noget man altid kan bruge er nye og lækre håndklæder, med tiden bliver de gamle håndklæder kedelige og suger ikke lige så godt som nye. Køb eventuelt et par håndklæder men gå ikke på kompromis med kvaliteten, gode håndklæder er bare bedre i længden.

Nye dyner og sengetøj – Der er intet som at hoppe ind i seng efter en lang arbejdsdag og der så er nyvasket sengetøj på. Man sover bedre og man føler sig mere tilpas i sin søvn. Alt hvad der hedder nye hovedpuder, nyt sengetøj og nye dyner er altid dejligt og noget som man altid kan bruge nyt af.

En køkkenmaskine – Hvis de nye boligejere er glade for at stå i køkkenet, godt kan lide at eksperimentere med nye opskrifter, laver deres eget brød til morgenmad og meget mere, så vil de sikkert blive glade for lidt hjælp i køkkenet i form af en god køkkenmaskine.

Med denne lille guide håber vi at du har fået et bedre overblik over hvad man kan give i gave til de nye boligejere, der er selvfølgelig masser af andre gaver også, se bare denne side med gaver til ham her og gaver til hende her.