Flere og flere af de danske boligejere er blevet opmærksomme på de store besparelser, det medfører, når man tyr til energibesparende løsninger i boligen. Netop dette er den aarhusianske virksomhed, Dansk Tagbyg ApS, specialister indenfor, og her er det muligt få kompetent rådgivning indenfor energibesparende løsninger, når det gælder tag, isolation og meget mere.

Med tiden er mulighederne for energibesparende tiltag blevet flere, og disse energivenlige løsninger er værd at være på udkig efter som boligejer. Det er nemlig ikke blot godt for miljøet og pengepungen men i særdeleshed også for selve husets stand og værdi, at man investerer i energivenlige løsninger.

tagrenovering

Energirigtige såvel som økonomivenlige løsninger

Står man eksempelvis overfor en renovering af bolig eller opførsel af en helt ny, er det værd at overveje de mange muligheder for energibesparende løsninger. Mange vælger i forbindelse med udskiftning af taget at få isoleret både loft og tag, da varmetabet her er 12 % højere, end det eksempelvis er gennem ydervæggene. Resultatet af en sådan efterisolation er en reduceret varmeregning og et sundere indeklima, hvor risikoen for skimmelsvamp og råd er markant reduceret, og på den måde er det også et sundhedsvalg – både for huset og dets beboere at efterisolere. Derudover er det en af de nemmeste og billigste løsninger.

Loft- og tagisoleringen er dermed et populært tiltag i forbindelse med renovering eller opførsel af bolig.

Et andet initiativ, som er med til at gøre boligen ekstra miljø- og økonomivenlig, er monteringen af solceller. Med solceller monteret på taget er det muligt at være energimæssigt selvforsynende og tilmed sælge den resterende strøm til det offentlige elnet, og værdien, det tilføjer til en bolig, gør et solcelleanlæg til en værdig investering. Der findes et væld af andre energiløsninger, og står man overfor et boligprojekt, er det en god idé at henvende sig til professionelle, der kan vejlede og informere omkring hvilke muligheder, det specifikke boligprojekt står overfor. Hos Dansk Tagbyg ApS kan du eksempelvis få gode råd med på vejen og et uforpligtende tilbud på en række energiløsninger til din bolig.

Høj faglighed der garanterer høj byggestandard

Vigtigst for alle disse tiltag gælder også fagligheden blandt tømrerne, hvilken i sidste ende har indflydelse på byggestandarden og dermed kvaliteten af den investering, man laver. Eksempelvis omfanget af solceller og hvordan det praktisk skal se ud kan variere fra bolig til bolig, og derfor er det altafgørende at sparre med erfarne tømrere, som kan rådgive med udgangspunkt i det specifikke byggeprojekt og eventuelt skræddersy et tilbud, der passer til den enkelte bolig.

Du kan med fordel følge dette link og læse mere om, hvilke energiløsninger der findes, og hvordan disse kan blive en del af dit projekt.