Maj måned i år viste sig fra en yderst solrig side og blev den varmeste maj, siden DMI startede med temperaturmålinger for 145 år siden. Det gode vejr betyder ofte, at vi danskere gerne vil være udenfor så meget som muligt. Morgenkaffen skal nydes udenfor i weekenden, aftensmaden skal spises under åben himmel, og nogle gange skal der nydes et enkelt glas vin, mens solnedgangen betragtes. Hvor bedre at gøre alt dette, end på sin egen terrasse?

 

Flere muligheder inden for terrasser

Vil du have en ny terrasse, men får stoppet dig selv i tankerne om at gøre noget ved det, fordi dit terræn er for ujævnt, så er der faktisk stadig muligheder. Terrasse opbygning kan ske på mange måder, og man kan for eksempel få bygget rundt om, eller ovenpå, eventuelle humpler og stadig få en jævn terrasse, hvor kaffen ikke løber ud af koppen, når du stiller den på bordet. Ligeledes kan det være en mulighed med en tagterrasse, som måske kan ende med at blive den perfekte løsning. Her kan du muligvis opnå sol hele dagen, da du kan være hævet over ting, der kan skabe skygge.

 

Hvordan skal min nye terrasse se ud?

Få blandt andet terasse inspiration fra Faunus Anlægsgartner & Brolæggerfirma ApS, som holder til i Rødovre og kommer rundt i blandt andet København og Nordsjælland. De har alt det moderne udstyr, der skal til for at lægge en fin og holdbar terrasse. Med deres erfaring på området kan de, i dialog med dig, finde den bedste løsning, der passer til netop dig og din have. Så bor du på Amager eller i Hvidovre, er Faunus et godt bud på en samarbejdspartner, så du kan få et dejligt sted at nyde vejret i din have have med en ny terrasse.