Stor citruspresser test med gennemgang af en række af de forskellige varianter, der er at finde på det danske marked. Vi har været inde og kigge nærmere på en række af de forskellige typer af citruspressere, der er at finde på markedet og har fundet produkter fra en række forskellige producenter, så du kan finde frem til lige netop den variant, der måtte passe bedst til dig og dine behov.

Her er nogle af de bedste modeller på markedet:

Philips HR2752/90 citruspresser

Hvis du er på jagt efter en støjsvag citruspresser, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på denne model fra Philips. HR2752/90 er nemlig så støjsvag, at du trygt kan bruge den om morgenen uden at være bange for, at du vækker resten af familien. Det er også ensbetydende med, at du altid kan få frisk og lækker juice eller saft om morgenen uden at skulle høre på irriterende støj først. På trods af, at der er tale om en meget støjsvag citruspresser, så er den alligevel udstyret med en kraftig motor på 85 W.

Maskinen er desuden udstyret med et direkte udløb, der betyder, at den friske juice/saft kan løbe lige ned i dit glas, hvorefter du har mulighed for at nyde det, bruge det i forbindelse med madlavning eller noget helt tredje. Du skal ikke være bange for, at maskinen byder på sprøjt og spild, for den er nemlig udstyret med en såkaldt drypstop-funktion. Endvidere, så er den også blevet udstyret med skridsikre gummifødder, der selvfølgelig er ensbetydende med, at den står rigtig godt fast på dit bord. Hvad der også er værd at nævne er, at den er nem at have med at gøre i forhold til rengøring.

Sage BCP800 The Citrus Press citruspresser

Her er der tale om én af de mest ultimative citruspressere på det danske marked. Den er fremstillet af Sage i samarbejdet med den verdensberømte kok, Heston Blumenthal, hvorfor der bestemt ikke skal være nogen tvivl om, at du ikke behøver andre maskiner til at presse dine citrusfrugter. Alle citrusfrugter er selvfølgelig ikke ens, men det er dog ikke noget, du skal tænke på, hvis du investerer i en BCP800 The Citrus Press, da den er udstyret med en patenteret saftpresningskegle, der ganske enkelt kan få den sidste dråbe saft ud af alle typer af citrusfragter – lige fra grapefrugt til lime.

Praktisk design

Der er tale om en maskine, der er blevet udstyret med en meget praktisk presse-arm, der gør det nemt for dig at presse alt den lækre saft ud af dine citrusfrugter, uden at der er behov for, at du lægger kræft i. BCP800 The Citrus Press fra Sage kommer med en meget tung trykstøbt skål og en presser, der er særdeles holdbar samtidig med at motoren kan bryste sig af, at være både effektiv og lydsvag. Det er desuden også særdeles nemt for dig at gøre maskinen ren efter brug, da den er nem at skille ad og de aftagelige dele kan endda vaskes i din opvaskemaskine.

WMF Stelio citruspresser

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at WMF er et stort navn, når det kommer til diverse former for køkkenmaskiner og derfor er det selvfølgelig heller ingen undtagelse, at de er at finde på en liste over citruspressere som denne. Én af deres mest anerkendte citruspressere er denne WMF Stelio-citrupresser, der er blevet fremstillet i Cromargan rustfrit stål, hvilket naturligvis bevidner om, at der er tale om en maskine, der er af rigtig god kvalitet. Den er blevet udstyret med et saftudløb direkte i glas såvel som en funktion, der automatisk sørger for at starte eller stoppe, hvilket gør brugen af maskinen særdeles nemt.

Der medfølger desuden to forskellige størrelser pressekegler, der betyder, at maskinen kan bruges til flere forskellige former for frugtstørrelser. Endvidere er en væsentlig fordel også, at produktet er let at gøre rent.  Alt i alt et godt og gedigent kvalitetsprodukt!

Electrolux EJP5000 citruspresser

Hvis du er på jagt efter en enkel og kompakt citruspresser, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du bør se nærmere på Electrolux EJP5000, der er med til at gøre det særdeles nemt for dig at få friskpresset juice på morgenbordet. Selve maskinen er blevet udstyret på en sådan vis at selve citruspresserens kop og hoveddel er blevet fremstillet i rustfrit stål, mens resten derimod er blevet udført i plastik. Det er med til at sikre, at Electrolux EJP5000 er både holdbar og robust, hvorfor du bestemt ikke skal frygte for kvaliteten af maskinen.

Hvis du vælger at investere i en Electrolux EJP5000, så ender du samtidig også med at investere i en citruspressser hvortil der medfølger to plastkegler i to forskellige størrelser, hvilket naturligvis er med til at gøre det nemt og enkelt for dig at kunne presse citrusfrugter i stort set alle størrelser. Dertil skal det også nævnes, at maskinen er blevet udstyret med praktiske gummifødder, hvilket er med til at gøre det nemt for dig at bruge maskinen. Det er også nemt at gøre den rent, eftersom de forskellige løsdele tåler maskinopvask.

Mange forskelligartede citruspressere findes

Hvis du leder efter en citruspresser, så har du med stor sandsynlighed observeret, at der findes et bredt spektrum af forskellige modeller på det danske marked. Det er også ensbetydende med, at det kan virke en anelse vanskeligt at vælge den helt rette model for dit vedkommende, for der er bestemt mange modeller, der skal frasorteres inden, du står tilbage med den perfekte citruspresser for dit vedkommende. Det er meget vigtigt, at du sørger for at vælge en maskine, der stemmer perfekt overens med dine krav og selvfølgelig også dine forskellige præferencer i forhold til funktionaliteter, design osv.

I og med, at markedet for citruspressere indeholder en lang række forskellige modeller, så kan det også være vanskeligt at vælge den bedste model for dit vedkommende – og det er specielt noget, der gør sig gældende, hvis det er første gang, du skal købe en sådan maskine. Vi har dog forsøgt at gøre det nemmere for dig at købe den helt rette maskine, der på bedste vis stemmer overens med både dine krav og dine præferencer, men som samtidig også er af en suveræn kvalitet. Det har vi forsøgt at gøre ved hjælp af denne citruspresser test, der indeholder en test af flere forskellige modeller.

Citruspresser test – gå efter kvalitet

Efter at vi har undersøgt markedet indenfor citruspressere kan vi konstatere, at der er mulighed for at finde en række forskellige varianter – og bestemt til vidt forskellige priser. Når du skal erhverve dig dette produkt til dit køkken, så kan det være en rigtig god idé at huske på, at du naturligvis gerne skal have fat på et produkt, som du kan få størst mulig glæde af i lang tid frem. Det er derfor en rigtig god idé, at du sørger for at kigge dig om efter et produkt, der er i en god kvalitet, således du er stensikker på, at den model, som du beslutter dig for at købe, kan bruges i lang tid frem.

Vi håber, at du i vores citruspresser test blev klogere på hvilken en af de mange forskellige typer af citruspressere på det danske marked, der passer bedst til netop dig og dine behov.

Findes i et hav af forskellige priser

Som vores citruspresser test ovenfor også viser, så kan produktet findes i mange priskategorier. Det er bestemt ikke alle produkter, der koster det samme – og det er der en god forklaring på. Tit og ofte vil prisen blandt andet være bestemt ud fra hvilke mærke, der måtte være tale om.

Herudover er dit valg af forhandler bestemt også noget, der godt kan have meget at sige generelt. Eksempelvis kan det samme produkt du kan finde på nettet som i en fysisk butik sagtens have to vidt forskellige priser. I langt de fleste tilfælde er det billigere for dig som forbruger at gå ud for at gøre dit køb online, eftersom det giver mulighed for, at du kan spare en del penge.