Det skal være sjovt og nemt at lave mad – ellers kan det være vanskeligt at holde motivationen oppe til at lave mad på daglig basis. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at mange danskere har travlt og derfor har mange af dem også svært ved at give sig god tid til at lave mad. Derfor kunne det naturligvis være rart, hvis der fandtes en form for maskine, der kunne løses dette problem med, at det er både tidskrævende og desuden også meget omfattende at skulle lave mad. Der findes heldigvis en løsning på dine problemer.

Der findes flere forskellige løsninger, men faktum er dog, at der findes en maskine, der naturligvis er meget fantastisk og derfor er der bestemt også god grund til at investere i en sådan maskine. Denne maskine kan løfte en lang række forskellige problemer, der har relevans for at ændre på, at det er tidskrævende og omfattende at lave mad. Det betyder også, at det vil være nemmere for dig at lave mad, hvis du vælger at investere i en sådan maskine, hvorfor det bestemt må siges at være en anbefalelsesværdig investering at gøre dig, hvis du gerne vil gøre det nemmere at lave mad.

Den maskine, der er tale om her er naturligvis en såkaldt foodprocessor og dens navn antyder naturligvis lidt, at der er tale om en maskine, der kan bruges til at lave mad – og ikke nok med det, så er det oven i købet muligt for dig at gøre det på nem og hurtig vis. Det er også ensbetydende med, at du igen vil kunne genfinde glæden ved at lave mad, hvis du vælger at investere i en maskine som en foodprocessor. Denne maskine vil nemlig være med til at gøre det hele meget nemmere for dig og derfor vil du også have et større overskud til at lave mad på daglig basis.

Det betyder også, at du ikke skal være så meget som ét sekund i tvivl om, at en foodprocessor er en rigtig god investering og at dine penge er rigtig godt givet ud ved at investere i en sådan maskine, eftersom den ikke blot gør din madlavning meget nemmere og dermed giver dig større overskud til at lave mad hver dag, så giver den dig også mere tid til at lave ting, du hellere vil lave, hvilket f.eks. kunne være at tilbringe mere tid sammen med din familie eller derimod bliver en halv time yderligere på arbejdet. En foodprocessor byder på mange fordele og det er lige netop derfor, at det er en rigtig god investering.

Waring WFP14SE foodprocessor

Her er der tale om en rigtig lækker foodprocessor fra Waring, der kan bryste sig af, at være fremstillet af rigtig gode materialer og dermed også være i en meget professionel kvalitet. Ikke nok med det, så har den faktisk også en kapacitet, der lyder på intet mindre end 3,35 liter, hvilket må siges at være nok til langt de fleste danskeres behov. Ydermere, så er den også udstyret med et såkaldt LiquiLock-forseglingssystem, der – uden problemer – vil kunne bruges til blandt andet supper og andre flydende ingredienser, så du dermed kan være sikker på, at de ikke flyder over eller lignende.

Som nævnt, så er der tale om en 3,35 liter stor foodprocessor, der er udstyret med en kraftig motor, der kan bryste sig af, at have en effekt, der lyder på intet mindre end 750 Watt. Waring WFP14SE er desuden også en foodprocessor, der kommer med en indbygget pulsfunktion, hvilket er ensbetydende med, at der er tale om en maskine, der er optimalt til alle typer af ingredienser. Du skal naturligvis være opmærksom på, at maskinen har en kapacitet, der lyder på 3,35 liter til tørre madvarer, men at den derimod har en kapacitet, der lyder på cirka halvdelen (1,65 liter), hvis der er tale om flydende madvarer.

Sammen med denne foodprocessor vil du få leveret en række forskellige rive-/snitteplader, der gør det nemt og enkelt for dig hurtigt at snitte frugt og grøntsager. Der medfølger blandt andet en s-kniv, et piskeris såvel som en justerbar snitteskive, der er med til at gøre det nemmere for dig at forberede frugt og grønt, inden de bliver smidt op i maskinen. Du skal bestemt ikke være bange for, at der ikke er plads nok i Waring WFP14SE, da den kan bryste sig af, at være udstyret med et ekstra stort påfyldningsrør, hvilket er med til at gøre det til en unødvendighed at skære råvarerne i små stykker, inden bliver fyldt op i maskinen.

Kenwood FPM260 Multi Pro foodprocessor

Kenwood er – uden tvivl – ét af de absolut største brands, når det kommer til maskiner til køkkenet, hvilket naturligvis er ensbetydende med, at en foodprocessor fra Kenwood også vil være en maskine, der kan bryste sig af, at være af rigtig god kvalitet og ligeledes vil det også være en maskine, som du trygt kan investere dine penge i. I dette tilfælde er der tale om Kenwood FPM260 Multi Pro, der er en både lækker og meget kompakt foodprocessor, der kan give dig et bredt spektrum af muligheder i køkkenet, som du ikke ville have uden en foodprocessor som denne fra Kenwood.

Der er tale om en foodprocessor fra Kenwood, der kan bryste sig af, at være af rigtig god kvalitet, men ikke nok med det, så vil den samtidig også kunne bryste sig af, at have et rigtig lækker look, da den er blevet fremstillet i rustfrit stål og den har naturligvis et meget moderne look. Ikke nok med, at den er rigtig lækker at se og er af god kvalitet, så har den også en god størrelse, der betyder, at du med garanti også vil kunne finde plads til en Kenwood FPM260 Multi Pro i dit køkken, hvad end du er villig til at have den stående fremme på køkkenbordet eller du derimod vil foretrække at den er gemt væk.

Kenwood FPM260 Multi Pro bliver leveret med en 1,2 liter glasblender såvel som en glasmølle som ekstraudstyr. Det er en meget simpel foodprocessor, hvor der har været fokus på brugervenlighed og at skabe en maskine, der virker hver gang fremfor at fylde den med unødige funktioner. Det er heldigvis også ganske nemt og enkelt for dig at gøre din Kenwood FPM260 Multi Pro rent efter endt brug, da alle aftagelige dele kan vaskes i din opvaskemaskine og resten af maskinen er også nem at have med at gøre i forhold til rengøring, så derfor kan du bruge tid og energi på at nyde din mad i stedet for.

KitchenAid Artisan foodprocessor

KitchenAid Artisan er en foodprocessor, der er blevet udstyret med et såkaldt exactslice-system, hvilket er med til at gøre det muligt for dig at justere på skivetykkelsen på sekunder – og endda også mens maskinen kører. Der er seks indstillinger, der giver dig muligheden for at skære i forskellige tykkelser, hvilket strækker sig helt fra 1 mm. til det tykkeste på 6 mm. Det betyder også, at du ikke er nødsaget til at stoppe helt for maskinen for at skifte din snitteplade, men at det kan gøres mens den er i gang. Ydermere, så kører knivene både horisontalt og vertikalt, og kan køre med to hastigheder, der nøjagtigt skærer både hårde og bløde madvarer.

Hvis du er på jagt efter en foodprocessor, der er udstyret med en induktionsmotor, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er oplagt at tage et nærmere kig på en model som KitchenAid Artisan, der lige netop er udstyret med en sådan motor, der både kan bryste sig af, at være meget støjsvag og samtidig også være uhyre energieffektiv, da den har en effekt, der lyder på 650 Watt. Både låg og knive er blevet udstyret med ultratætsluttende silikoneforsegling, der er med til at minimere spild og samtidig er maskinen blevet formstøbt i metal, hvilket er ensbetydende med, at den er både robust, holdbar og yderst stabil.

KitchenAid har altid været kendt som et brand og en producent, der vægter kvalitet og levetid rigtig højt. Det er også ensbetydende med, at du får muligheden for at investere i en foodprocessor fra KitchenAid, der har intet mindre end 10 års garanti på motoren og derudover har den også 3 års garanti på de øvrige dele i maskinen. KitchenAid Artisan er – uden tvivl – en foodprocessor, der henvender sig til dig, der ikke vil nøjes med andet end det bedste og den bedste kvalitet, da den kan bryste sig af en særdeles god kvalitet og samtidig har den også et uhyre flot og moderne design.

Electrolux EFP7300 Foodprocessor

Electrolux har altid været kendt for at fremstille stilfulde produkter og der skal ikke være nogen tvivl om, at EFP7300 heller ikke er nogen undtagelse. Det er en meget stilfuld foodprocessor, der kan bryste sig af en uhyre høj kvalitet og samtidig bliver den også leveret med en stor tilbehørspakke, der hjælper dig, når du skal snitte, rive, skære, piske eller derimod ælte en lettere dej. Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Electrolux EFP7300 er en uundværlig hjælp i ethvert moderne køkken, hvor man søger at få det maksimale ud af den tid, der bliver brugt på at lave mad i køkkenet.

Electrolux har naturligvis valgt at udstyre deres Electrolux EFP7300 med en meget kraftfuld motor, der har en effekt, der lyder på 1000 Watt, hvilket også er ensbetydende med, at du får en foodprocessor med en motor, der nemt kan trække ingredienserne ind mod knivene, så du dermed også er sikret et mere glat og mere præcist resultat. Det er blandt andet også noget, som de specialdesignede knivblade med titaniumcoating er med til at sikre, hvorfor det ikke kun er motoren, der står for hele arbejdet. Endvidere, så er denne coating også med til at sikre at holdbarheden er helt og aldeles i top, hvorfor din maskine kan både snitte, hakke og skære dine ingredienser igen og igen.

Endvidere, så kommer maskinen også med intet mindre end fem faste programindstillinger; hakning, skæring, piskning, æltning af dej såvel som impuls til knusning af is. Hver enkelt funktion hører naturligvis sammen med det et stykke tilbehør, der medfølger til maskinen og er blevet indgraveret for at undgå forvirring. Electrolux EFP7300 har desuden også en rigtig god størrelse, så det er ikke kun selve udseendet, der ser moderne ud som følge af, at den er fremstillet i rustfrit stål, men også størrelsen, der er med til at gøre dette til en rigtig god foodprocessor, da alle og enhver kan finde et sted, hvor de kan have denne foodprocessor stående.

Sage BFP800 The Kitchen Wizz Pro™ foodprocesser

Sage er et verdenskendt brand og producent, der er kendt for at fremstille køkkenmaskiner af den absolut bedste kvalitet. Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Sage BFP800 The Kitchen Wizz Pro er en uhyre praktisk og funktionel foodprocessor, hvilket er ensbetydende med, at det er en foodprocessor, der er ideel for dig, der gerne vil kunne både hakke, skære og rive dine ingredienser til madlavningen – både på særdeles nem vis og samtidig også i løbet af kort tid. Det er en maskine, der kan klare stort set alt på næsten ingen tid og derfor vil den også kunne gøre madlavningen til en sand leg for dig.

Sage BFP800 The Kitchen Wizz Pro er udstyret med en særdeles kraftfuld motor, der endda kan bryste sig af, at være udstyret med Direct Drive-teknologi, hvilket er ensbetydende med, at du er garanteret, at du får en maskine med en rigtig høj ydeevne, hvis du vælger at investere i en Sage BFP800 The Kitchen Wizz Pro – og det er naturligvis særdeles vigtigt, hvis du har intentioner om at gøre brug af din foodprocessor til at klare så mange forskellige muligheder som overhovedet muligt. En kraftfuld og effektiv motor vil gøre en rigtig stor forskel for dig, hvis dine planer er, at bruge den tit.

Ydermere, så vil den kraftfulde motor i Sage BFP800 The Kitchen Wizz Pro også være med til at sikre dig, at du får et ensartet resultat hver gang. Ikke nok med det, så har den endda også hele 24 præcist afbalancerede indstillinger, når dine grøntsager skal skæres i skiver, da du kan skære dine grøntsager i alt lige fra papirtynde skiver på 0,5 mm. og helt op til 8 mm. tykke skiver. Den bliver desuden leveret med både en dejkniv, en 2,5 liter skål, en 1 liter skål og kniv, skære- og riveskiver såvel som opbevaringsbeholder til både skiver og tilbehør.

OBH First Kitchen Food processor

Her er der tale om en meget kraftig og samtidig også meget kompakt foodprocessor, der kommer fra OBH, der har været på markedet i et par år og endda blev kåret som Bedst i test af Tænk tilbage i 2014. OBH First Kitchen Food er blevet udstyret med en 700 Watt stor motor og er udstyret med to hastighedstrin såvel som en momemt-funktion. Der medfølger naturligvis en rigtig stor plastikskål til maskinen, der har en kapacitet, der lyder på intet mindre end 3,5 liter og samtidig medfølger der også en 1,8 liter stor blender, hvorfor der er god plads i begge både skål og blender.

Der medfølger ofte en større mængde af tilbehør til en foodprocessor og det er heller ikke nogen undtagelse med OBH First Kitchen Food, hvorfor OBH har valgt at arbejde med at gøre det nemmere for dig at holde styr på alt det tilbehør, der følger med til din foodprocessor. Det har de gjort ved at udstyre maskinen med en smart integreret skuffe, der kan bruges til opbevaring af dine tilbehørsdele. For at gøre det nemmere for dig som bruger at gøre brug af din OBH First Kitchen Food, så er maskinen naturligvis blevet udstyret med et ekstra stort påfyldningsrør, der er perfekt til større grøntsager og deslige.

Selve kniven i denne foodprocessor er blevet fremstillet i rustfrit stål, hvilket naturligvis er tilfældet for at give et mere holdbart og mere gennemført resultat. Der medfølger desuden også en smart kniv i plast, der blandt andet kan bruges til æltning af forskellige deje. Det er desuden også nemt for dig at gøre din foodprocessor rent efter du har gjort brug af den, da der er mange aftagelige dele, du blot kan afmontere og derefter vaske dem i din opvaskemaskine. Det betyder også, at det ganske enkelt ikke bliver nemmere for dig at lave mad og desuden også gøre rent efterfølgende.

Hvorfor skal jeg investere i en foodprocessor?

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at en foodprocessor kan spare dig for rigtig meget tid og rigtig meget besvær i køkkenet. Du kan – med andre ord – ende med at minimere den tid, du normalvis bruger på at lave mad i køkkenet, som du i stedet kan vælge at bruge til noget andet, som du føler er mere spændende eller som du mener er mere nødvendigt for dig at bruge din tid på. Det kan f.eks. være, at du gerne vil kunne bruge noget mere tid sammen med din familie eller du derimod foretrækker at kunne tage en halv time mere på kontoret, inden du kører hjem.

Det er efterhånden ved at være et godt stykke tid siden, at foodprocessoren kom til verden, hvilket den gjorde med en helt særlig vision om, at det skulle være en køkkenmaskine, der skulle kunne bruges til så meget som overhovedet muligt, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at pointen med maskinen var, at der skulle samles så mange forskellige køkkenmaskiner i én enkelt maskine, som der overhovedet var mulighed for. Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er noget, der er lykkedes rigtig godt og derfor er der i dag også rigtig mange danskere, der har valgt at investere i en foodprocessor, de kan bruge til et bredt spektrum af forskellige køkkenopgaver.

I dag er der flere og flere mennesker, der får øjnene op for, hvor god en investering en foodprocessor egentlig er, hvilket naturligvis også betyder, at der er mange danskere, der synes, at det er en god idé at investere i en foodprocessor i stedet for at købe et væld af andre køkkenmaskiner. Ikke nok med, at det vil spare dig for en masse plads, da du ikke længere skal have flere forskellige køkkenmaskiner, men derimod blot kan nøjes med at have én køkkenmaskine; din foodprocessor. Det vil dog også være med til at spare dig for en del penge, da du blot behøver at investere i én maskine i stedet for op til flere forskellige køkkenmaskiner.

Det er dog ikke kun fordi der er mulighed for at spare plads og penge ved kun at have én køkkenmaskine, at du skal vælge at investere i en foodprocessor, for det handler i lige så høj grad om, at det er en særdeles effektiv maskine, der kan bruges til at et væld af forskellige opgaver i køkkenet. Der er ikke andre køkkenmaskiner, der kan måle sig med en foodprocessor og det betyder også, at der ikke er andre maskiner på markedet, der er bedre at investere i end en foodprocessor. Derfor kan du trygt investere i en foodprocessor, men det er dog særdeles vigtigt, at du sørger for at gøre det med største omhu.

Vælg din kommende foodprocessor med største omhu

Det danske marked indeholder en lang række forskellige foodprocessorer og derfor er der også rigtig mange forskellige modeller at vælge mellem. Derfor er det meget vigtigt, at du sørger for at tage dig god tid til at vælge og at du sørger for at vælge med største omhu. Der findes rigtig mange foodprocessorer, der med stor sandsynlighed ikke har din interesse, hvorfor det er vigtigt, at du bruger tid på at navigere uden om disse modeller. Derfor er det også meget vigtigt, at du er bevidst om, hvad du egentlig er på jagt efter, inden du begynder at lede efter en foodprocessor. Hvis du tager dig god tid til at vælge din kommende foodprocessor, så er der også bedre forudsætninger for at finde frem til den helt rette model for dit vedkommende.