For dig, som har fået en stor mulighed for at rejse til udlandet og arbejde, er det svært at lade denne mulighed gå fra sig. I den forbindelse kan det være, at du er husejer, og det er et hus, som du er meget glad for, og som du ikke ønsker at slippe. Måske ved du allerede nu, at det kun er i en begrænset periode, eller også er du i tvivl om, hvor lang tid, du skal være udenlands. Men er du for usikker på fremtiden, og har en idé om, at du kommer tilbage til huset, behøver du ikke at sælge det. Du kan i stedet udleje huset. Og det giver mulighed for, at andre kan leje det.

Sådan kan du udleje og leje hus

Hos virksomheden Express Housing hjælper de dig med at udleje dit hus, og bor du i Virum, København eller omegn, så kan du kontakte firmaet. Express Housing står både for udlejning af huse og lejligheder. De har huse til leje i alle prisklasser, og udlejning af hus foregår på vegne af ejeren, som netop kan være rejst til udlandet, eller som ikke vil sælge boligen lige nu af en eller anden årsag.

Express Housing har kunder, som er:

  • Private udlejere i Danmark
  • Internationale virksomheder
  • Internationale institutioner
  • Ambassader
  • Solide private ejere

Udlejningen kan være møbleret eller ikke møbleret, og tidsperspektivet på lejen vil variere mellem alt fra 1 til 4 år, men kan også sagtens være en helt anden tidperiode. Udlejnings- og lejeselskabet samarbejder med relocation-virksomheder i Danmark, som får udenlandske medarbejder til Danmark. Her kan Express Housing være behjælpelig med at finde den rette bolig til de nye medarbejdere. Virksomheden har mere end 30 års erfaring i boligudlejning, og de gør en dyd ud af at forstå både lejer og udlejers behov.