Er du på jagt efter et elektrisk trommesæt? Hvis du godt kunne tænke dig at få fat på et elektrisk trommesæt, så er det mere end vigtigt, at du sørger for at vælge det helt rigtige produkt på markedet. Der er den dag i dag et væld af forskellige typer af trommesæt at finde på markedet, men du skal dog være klar over, at der meget tit og ofte godt kan være stor forskel på de forskellige elektriske trommesæt, som du kan finde hos forhandlerne.

Vi har på HusUnivers.dk fundet en række gode eksempler på forskellige typer af elektriske trommesæt, så du kan vælge lige netop den variant, som du mener er den bedste for dig.

Ringway TD-36 el-trommesæt – 1.999,-

elektrisk trommesætForhandler: DanGuitar.dk

Dette elektriske trommesæt af mærket Ringway er et rigtig godt valg for dig, der er på jagt efter et begyndertrommesæt, som dog alligevel er af så god en kvalitet, at det sagtens kan bruges i flere år frem – også når man med tiden er blevet godt øvet. Der er nemlig et hav af forskellige indstillingsmuligheder – og med hele 173 forskellige trommelyde, er der uanede muligheder for at lave en masse rigtig fede indstillingsmuligheder på dette el-trommesæt.

Med til et elektrisk trommesæt som dette følger af det, som du skal bruge. Det består naturligvis af både hihat, tammer, lilletromme, stortromme og bækkener. Du har med andre ord alt det, som et godt elektrisk trommesæt skal bruge – og her får du helt afgjort rigtig meget for pengene!

Ringway TD-82 komplet el-trommesæt – 2.999,-

elektrisk trommesætForhandler: DanGuitar.dk

Ringway TD-82 er en opgraderet version af nogle af Ringways tidligere modeller – og her får man ekseptionelt meget for sine penge som forbruger! Dette sæt har et væld af rigtig gode og praktiske indstillingsmuligheder, og der skal slet ikke herske nogen tvivl om, at et sæt som dette rummer en række fordele.

En fordel ved dette sæt er selvfølgelig, at du foruden selve sættet også får et sæt gode høretelefoner samt en trommestol, således du er fuldt ud rustet til at kunne give dig i kast med at spille på elektrisk trommesæt. Desuden kan du roligt regne med, at der i dette trommesæts modul vil være et hav af spændende indstillingsmuligheder. Udover at sættet rummer 117 forskellige lyde, så er der herudover hele 25 forskellige trommesæt indbygget i ét og samme sæt! Det betyder, at uanset om du ønsker at spille rock, jazz, blues, pop eller andet, er der god mulighed for, at du kan indstille trommesættet til lige netop de lyde, der måtte passe bedst til den enkelte situation.

En stor fordel er desuden også, at det er et ganske glimrende sæt at øve sig på, da man med lige netop dette sæt har mulighed for at spille til 2 forskellige demo-sange/baggrundssange, således man blandt andet kan øve sig på at holde rytmen. Derudover er der i sættet også lavet en indbygget metronom, hvilket også er medvirkende til at sikre, at man som trommeslager kan træne sin rytme.

Kort og godt vil dette sæt altså byde på en række meget spændende funktioner samt et hav af gode indstillingsmuligheder, som du kan læse meget mere om her. Sættet bliver forhandlet hos webshoppen, DanGuitar.dk, som har dette komplette sæt med både høretelefoner og trommesæt til en samlet pris på blot 2.999 kroner. Et rigtig godt valg til dig som står og skal have fundet et godt trommesæt, der er i en god kvalitet – uden at det er noget, der koster dig en bondegård.

Yamaha DTX450K el-trommesæt – 4544,-

elektrisk trommesætForhandler: DanGuitar.dk

Hvis du gerne vil have et elektrisk trommesæt, der helt afgjort må siges at ligge i den bedre ende af skalaen, så er der slet ingen tvivl om, at det bestemt kan være værd at få overvejet et Yamaha DTX450K el-trommesæt. Yamaha har igennem de sidste mange år været kendt for at producere rigtig mange forskellige typer af el-trommesæt – og det som alle de mange forskellige modeller, der den dag i dag er at finde på markedet har tilfælles er, at produkterne er i sublim kvalitet. Dette gælder sig naturligvis også gældende for Yamaha’s DTX450K, som har et væld af gode funktioner og indstillingsmuligheder.

Mange indbyggede sange

Noget af det der blandt andet er med til at adskille en model som denne fra Yamaha med nogle af de øvrige modeller fra Ringway er, at man her har muligheden for at vælge og vrage imellem en række forskellige indbyggede sange, der ligger i modulet. Med andre ord er der altså en række flere indbyggede sange at finde i et sæt som dette fra Yamaha, end der ville være, hvis du lod dit valg falde på et Ringway-sæt. I dette sæt er der nemlig 10 forskellige indbyggede øvenumre, hvor der til sammenligning blot var 2 forskellige demo-sange at finde i modellen, TD-82, fra Ringway.

Derfor: Hvis man har behov for at få sig et sæt, som har rigtig mange forskellige indbyggede sange, så er det derfor værd at overveje et sæt som dette fra Yamaha i stedet for et Ringway. Omvendt: Er man den mere økonomisk-tænkende forbruger, vil et Ringway-sæt også kunne være en rigtig god mulighed, da man ved at vælge sig et produkt fra netop denne producent bestemt heller ikke skal være et sekund i tvivl om, at man kan få rigtig meget for sine penge.

Alt i alt er vurderingen, at dette sæt fra Yamaha bestemt er et elektrisk trommesæt af høj kvalitet, hvor man ikke er et sekund i tvivl om, at der er kælet for detaljerne og ikke mindst at lave et godt og indholdsrigt modul til el-trommesættet, der rummer en bred vifte af forskellige gode indstillingsmuligheder.

Du kan se en video af trommesættet her:

Generelt må Yamaha helt bestemt siges at hører til blandt en af de producenter af musikudstyr, der igennem rigtig mange år har været kendt for at producere nogle endog rigtig gode instrumenter af en meget høj standard. Foruden at de har produceret elektriske trommesæt, så har de blandt andet også lavet en hel del forskellige typer af keyboards, klaverer samt flere andre produkter. Blandt andet er Yamaha også kendt for sine vellydende og flotte akustiske guitarer.

Ved at lade valget falde på et trommesæt fra Yamaha, kan du i hvert fald være helt sikker på, at du får dig et produkt, der er af en solid og god kvalitet – og som du ikke skal være et sekund i tvivl om, at du både vil kunne få glæde af at gøre brug af nu såvel som om nogle år ude i fremtiden. Hvis du gerne vil se lidt nærmere på nogle af de mange forskellige typer af musikudstyr, som Yamaha igennem tiden har lavet, så kan du med fordel finde mere information på Yamahas hjemmeside.

Vælg en løsning du får glæde af i lang tid

Uanset om du er begynder eller øvet, så er det altid en rigtig god idé, at du sørger for ikke at vælge dig det absolut billigste sæt, der er at finde på markedet, og det er der flere gode grunde til. Uanset om man er begynder eller øvet, så er det nemlig vigtigt at ens trommesæt har en række af de helt basale funktioner og specifikationer – og så er det selvfølgelig også vigtigt, at der er en god lyd i sættet. Mange af de helt billige varianter der er mulighed for at finde på markedet har i visse tilfælde ikke altid en særlig god lydkvalitet, og det kan derfor godt være noget, man bliver træt af i længden. De sæt, som vi præsenterer ovenfor er alle gode og solide kvalitetstrommer med en høj lydkvalitet samt et væld af rigtig gode og nyttige funktioner.

Det kan på det kraftigste anbefales, at du som forbruger altid sørger for at få gjort dit køb af nyt trommesæt med meget stor omhu, eftersom der bestemt må siges at være en stor forskel på kvaliteten af modellerne, der er mulighed for at finde online.

Hold øje med specifikationerne

Når du skal finde dig et el-trommesæt, og du gerne vil sikre dig, at du vælger dig en af de modeller, som er blandt de bedste på markedet til prisen, så er det helt klart klogt af dig, at du, forinden du går ud for at gøre dit køb, altid sørger for at holde rigtig godt øje med de forskellige specifikationer, der er at finde på modellerne. Man kan nemlig ikke komme udenom, at der bestemt godt kan være stor forskel. Noget af det, der blandt andet adskiller modellerne fra hinanden, er blandt andet modulet. Modulet er den lille “computer”, der sidder på sættet. Blandt andet er det på denne, at du vil have mulighed for at styre lyden. Eksempelvis er det også her, at det vil være muligt for dig at justere forskellige lydmæssige ting, igangsætte en metronom samt afspille baggrundsmusik.

Funktioner i modulet

Funktionerne der sidder i det modul, der er at finde på el-trommerne er helt klart en af de ting, der for alvor er det, der gør, at der kan være en meget stor forskel på elektriske trommer. I modulet kan der eksempelvis være indbygget forskellige typer af sange, som du kan bruge til at øve til. En anden funktion, som også er indbygget i modulet, er muligheden for, at du kan skifte lyden på trommesættet, så du f.eks. både kan få lyden af trommer, der er velegnet til rockmusik samtidig med, at der også vil forelægge mulighed for, at du kan finde trommelyde, som er særdeles velegnede for dig, som ønsker at spille jazz, blues og lignende.

Kort og godt består modulet altså af de forskellige indstillingsmuligheder, du som trommeslager har mulighed for at vælge imellem – og disse kan variere meget. Derfor er det bestemt fornuftigt, hvis du, forinden du gør dit køb, sørger for at sikre, at du har helt styr på hvilke forskellige funktioner, der er at finde i modulet.

Hvilke pads har sættet?

En ting, der også kan være god at se på, når du står overfor at skulle have fundet dig det helt rigtige elektriske trommesæt, er bestemt hvilke pads, der sidder på det produkt, du går ud for at erhverve dig. Der kan nemlig godt være en stor forskel på både antallet af pads og ikke mindst, hvordan disse er designet. Eksempelvis kan der faktisk ofte være en relativ stor forskel på, hvordan de forskellige bækkener, der sidder på et elektrisk trommesæt er blevet designet. Så hvis der er en bestemt måde, hvorpå du foretrækker, at dine nye el-trommer skal være designet, så skal du selvfølgelig sørge for at få taget dette med i dine tanker, når du skal sikre dig, at du får fundet dig det helt rette produkt til det behov, du har.

Køb et elektrisk trommesæt på nettet – og spar mange penge!

Som forbruger er det selvfølgelig helt naturligt, at man gerne vil gøre sine køb de steder, hvor man er sikker på at få mest muligt ud af sine penge. Hvis du er interesseret i at erhverve dig et godt elektrisk trommesæt, hvor du både kan få fat på et godt produkt, som du kan være sikker på at have glæde af i mange år frem, og hvis du ligeledes også gerne vil kunne sikre dig, at du får meget for dine penge, så kan det bestemt anbefales, at du sørger for at gøre dit køb af et nyt trommesæt på nettet.

Rigtig mange af de forskellige fysiske musikbutikker rundt omkring i landet har nemlig nogle markant højere priser end de priser, der er mulighed for at finde på nettet, og det er bestemt også en af de meget væsentlige grunde til, at man ser flere og flere danskere, der beslutter sig for at gøre deres køb af sådan noget som eksempelvis musikudstyr – herunder også el-trommesæt – på nettet.

En af de større danske forhandlere af mange forskellige typer af elektriske trommesæt samt et væld af andre musikrelaterede produkter er den side, der hedder DanGuitar.dk. Her vil der som oftest være rigtig gode muligheder for, at du kan finde dig et meget stort og alsidigt sortiment, der rummer produkt til stort set ethvert tænkeligt behov.