Leder du efter et guitar ophæng? Vi har her fundet 2 forskellige typer af guitar ophæng, der er helt ideelle for dig, der ønsker at kunne hænge din guitar op på din væg. Ved at gøre brug af et guitar ophæng kan du ikke blot spare plads – du får samtidig også mulighed for at kunne bruge din guitar som en central del af indretningen i din bolig.

Record GS-10 guitar ophæng – KUN 69,-

guitar ophængForhandler: DanGuitar.dk

Dette guitar ophæng vil kunne bruges på guitarer, der vejer op til 12 kg, og guitar vægholderen passer desuden både til elektriske og akustiske guitarer. Herudover kan dette guitar ophæng også sagtens bruges til en bas, da det er universal i størrelsen. Forhandles hos DanGuitar.dk til den nette sum af 69 kroner

Dimavery guitar-vægholder – KUN 89,-

guitar ophængForhandler: DanGuitar.dk

Dette guitar ophæng er af mærket Dimavery og minder på mange måder på modellen ovenfor. Også denne model er universal og vil kunne bruges til alle tænkelige typer af guitarer – og fungerer naturligvis herudover også til basguitarer.

Det, som dog adskiller denne model fra modellen ovenover er, at denne model stikker en smule mere ud fra væggen end den ovenfor, og det er noget, der i visse tilfælde godt kan være en fordel alt afhængig af, hvad man foretrækker.

Køb et guitar ophæng billigt på nettet i dag!

Hvis du gerne vil have fat på et godt og billigt ophæng til din guitar, så kan du finde et væld af forskellige modeller og varianter til nogle af de absolut bedste priser i landet, hvis du går ind og taget dig et kig på siden DanGuitar.dk. Her bliver der forhandlet mange forskellige typer af produkter, og der vil foruden et meget stort udvalg af guitar ophæng desuden også være god mulighed for at finde mange typer af guitarstativer, der kan stå på gulvet. På DanGuitar.dk er der produkter til ethvert behov – og bestemt altid til priser, hvor alle kan være med.

KLIK HER OG SE DET STORE UDVALG