Der er stor forskel på, hvordan huse blev opbygget for 20, 30 og 40 år siden i forhold til, hvordan de bliver opbygget i dag, og hvilke muligheder der i dag findes. Blandt andet er der i dag mange flere muligheder for at energioptimere boligen – for eksempel kan de fleste hårde hvidevarer, som vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, fryser og opvaskemaskine, købes i en energibesparende variant. Det betyder ganske enkelt, at maskinerne bruger mindre strøm og sparer på vandet, og derved bruger mindre energi. Selve boligen kan dog også energioptimeres på flere forskellige måder, eksempelvis gennem husets eller lejlighedens vinduer.

 

Du sparer penge på varmeregningen

Hvis dine vinduer trænger til en udskiftning, hvis du skal bygge nyt, eller hvis du gerne vil gøre noget godt for din pengepung på sigt, så kan du overveje at skifte til energibesparende vinduer. Disse er ofte i flere lag end almindelige vinduer, og holder derfor bedre på varmen, hvorfor din varmeregning vil blive lavere – du undgår altså så at sige at fyre for gråspurvene.

 

Du skåner miljøet

Ovenihatten er du med til at skåne miljøet ved at investere i energibesparende vinduer. Jo mindre energi vi bruger, jo bedre er vi mod miljøet, og det kan energiruder altså hjælpe til med. Nogle varianter af disse energibesparende vinduer er termoruder, som holder ekstra godt på varmen, og derved sparer ekstra meget på varmeregningen. Du kan sågar få tilføjet en såkaldt varm kant på dine ruder, som mindsker varmetabet endnu mere.

Er du interesseret i at høre mere om energiruder, eller har du allerede besluttet, at du vil udskifte dine vinduer, så tag et nærmere kig på udskiftning af vinduer nordsjælland. Fra Hornbæk til hele Helsingør-området og resten af Nordsjælland kommer Fritzen ApS forbi og monterer nye vinduer for dig.