En enmandsseng findes i rigtig mange forskellige varianter. Når du står og skal købe dig en ny enmandsseng, er det derfor en god idé at gøre dig nogle tanker om, hvad dit behov er, så du får fat på den rette model. Vi har her fundet 7 forskellige typer af enmandssenge, således du har rig mulighed for at finde dig en seng, der passer til lige netop det behov, du har.

Jupiter Boxmadras inkl. topmadras 90 x 200 cm – TILBUD: 2999,-

enmandssengForhandler: Bedre Nætter

Denne enkeltmandsseng er det helt rigtige valg for dig, der gerne vil have en god og yderst komfortabel seng, der sikrer dig den bedste komfort. Denne jupiter boxmadras er danskproduceret, hvilket er din sikkerhed for den absolut bedste kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at få dig en seng, som du kan få glæde af i de næste mange år frem.

Samtidig vil du ved at vælge denne seng frit kunne vælge hvilken type af topmadras, der passer bedst til lige netop dig, da du både kan vælge imellem en memory topmadras, der former sig efter din krop samtidig med, at du også har mulighed for at vælge en latex topmadras. Alt i alt en rigtig god og yderst komfortabel, danskproduceret seng af højeste kvalitet – og med en pris på kun 2.999,- inkl. topmadras for en sprit-ny kvalitetsseng får man virkelig noget for pengene – Køb sengen her!

Venus Boxmadras 90 x 200 cm inkl. topmadras – TILBUD: 4699,-

enmandsseng-2Forhandler: Bedre Nætter

Hvis du virkelig gerne vil have en førsteklassesseng af absolut højeste kvalitet, så er der slet ingen tvivl om, at det vil være en stor fordel at overveje at anskaffe dig en Venus Boxmadras. Med denne seng får du en yderst komfortabel seng fra Danske Kinnabädden.

Sengen er produceret i Horsens af danske håndværkere – og der er i forbindelse med produktionen af denne danske seng lagt stor vægt på at sikre, at kvaliteten er helt i top. Sengen er produceret med dobbeltfjedrelag, hvilket er med til at sikre en fantastisk komfort.

Ligeledes er sengen lavet med Cooltex polstring, hvilket gør sengen temperaturregulerende, hvilket bestemt også er rigtig vigtigt for dig, som gerne vil have en god komfort i forbindelse med din søvn. Når du vælger at anskaffe dig netop denne type af seng, kan du frit vælge, om du ønsker at få en memory eller latex topmadras. Herudover er der samtidig også mulighed for, at du selv kan vælge hvilken type af ben, du gerne vil have med til din seng. Med en pris på 4.699 får du her rigtig meget for dine penge – Køb sengen her!

Bergen by BN – 90 x 200 cm – 9.999,-

enkeltmandsseng-3Forhandler: Bedre Nætter

Bergen by BN er en komfortabel seng, hvor der er kælet for de kvalitetsmæssige detaljer. Sengen er lavet med Latex polstring samt Pocket fjedre, hvilket er med til at give dig en særdeles god komfort. Der er ved køb af denne seng desuden mulighed for, at du selv kan vælge hvilken type af topmadras, der passer bedst til netop dig behov. Det er forskelligt, om folk foretrækker en blød eller hård topmadras til at sikre en god komfort, men uanset om du foretrækker den ene eller den anden løsning, er der ved køb af en seng som denne rig mulighed for, at du kan få en løsning, som passer godt til lige netop dit behov. Ved køb af Bergen by BN kan du frit vælge, om du ønsker en latex eller celsius topmadras til din seng. Topmadrassen er, ligesom med de øvrige modeller, inkluderet i prisen.

Senses Lux – 90 x 200 cm – 9.999,-

enmandseng-4Forhandler: Bedre Nætter

Senses Lux er en praktisk enkeltmandsseng med en rigtig god komfort. Når du vælger at lade dit valg falde på denne model, vil du få dig en seng, som er lavet med dobbeltfjedrelax og Cooltex postring. Kombinationen af disse ting er med til at sikre, at du får dig en fremragende komfort. Sengen er desuden mulighed for dig både at købe med memory topmadras samt med en latex topmadras alt efter dit behov. Her er der tale om en seng, hvor man får en hel del for sine penge.

Stockholm by BN – 90 x 200 cm – 12.998,-

enmandsseng-5Forhandler: Bedre Nætter

Bedre Nætter er forhandler af denne lækre seng. Modellen hedder Stockholm – blandt andet på grund af sengens skandinaviske design. Det, som adskiller denne seng fra en række af de øvrige modeller på markedet, er, at sengen er lavet med multipocket fjedre. Dette er en fordele for personer, der vejer over 95 kg, eftersom sengens design er med til at sikre, at man får sig den bedst mulige komfort. Hvis du godt kunne tænke dig at læse mere omkring denne praktiske seng med et flot og stilrent design samt en uovertruffen komfort, kan du læse mere her.

Airpur Mind – 90 x 200 cm – 12.999,-

airpur-mindForhandler: Bedre Nætter

Air Mind er en model, hvor der for alvor er lagt vægt på komfort og kvalitet. Her får du en yderst komfortabel seng af højeste kvalitet. Der er her tale om et produkt af dansk, høj kvalitet. Sengen er produceret i Horsens, og der er fra producentens side lagt stor vægt på at designe en

Airpur Heaven – 90 x 200 cm – 19.999,-

airpur-heavenForhandler: Bedre Nætter

Airpur Heaven er det rette valg for dig, som er lidt af et luksusdyr. Hvis du godt kunne tænke dig at få fat på en enkeltseng af enormt høj kvalitet, hvor der fra producentens side er lagt enorm stor vægt på at skabe en virkelig gennemført seng med en komfort i verdensklasse, så er der slet ingen tvivl om, at modellen, Airpur Heaven bestemt vil være værd for dig at overveje.

En god topmadras er vigtigt

Når man som forbruger går ud for at købe sig til en ny enmandsseng, så er det i høj grad væsentligt, at man sørger for at gøre sig nogle tanker omkring hvilken type af topmadras, der vil være den helt rigtige til det behov, man har. Topmadrassen er nemlig meget væsentlig i forhold til at sikre, at man har en god komfort – og der kan være stor forskel på topmadrasser.

Forskellen på en blød og en hård topmadras kan være endog rigtig stor, og det er derfor et rigtig væsentligt element, der bestemt er værd at få gjort dig nogle overvejelser omkring i forbindelse med, at du står og skal have gjort dig et køb af en ny topmadras til en enmandsseng.

Hvor stor er en enmandsseng?

Standardstørrelsen på en almindelig enmandsseng er 90 x 200 cm. Dog er der mange folk, der alligevel vælger at anskaffe sig en seng, der er en smule større. Kunne du godt tænke dig at få en seng, som rummer en smule mere plads, så kan en god løsning være at kigge sig om efter en trekvartseng. Dette er en oplagt mulighed, hvis du gerne vil sikre dig, at du får fat på en god og rummelig seng med en smule mere plads end en 90 x 200 seng.

Køb din enkeltmandsseng på nettet billig

Hvis du gerne vil have fat på en god og billig enkeltmandsseng i en god kvalitet indenfor et fornuftigt prisleje, så er der slet ingen tvivl om, at det bestemt kan være en rigtig god idé, at du sørger for at anvende internettet til at finde dig lige netop den type af seng, som måtte passe godt til dig og dine behov. Nettet kan nemlig give dig et rigtig godt overblik. Et overblik over alle de mange varianter – og ikke mindst kan du også få dig et godt indblik i, hvad senge generelt koster forskellige steder.

Vi har i denne artikel valgt at kigge nærmere på senge fra Bedre Nætter, da man her har mulighed for at få sig nogle virkelig lækre, danskproducerede produkter samtidig med, at webshoppen har prisgaranti på alle sine mange forskellige produkter. Der er derfor slet ingen tvivl om, at der bestemt er god mulighed for, at du kan gøre dig en ganske god handel ved at foretage dit køb af ny seng via en webshop – som f.eks. Bedre Nætter.

Køb online og få leveret lige til døren

Noget af det, som i høj grad er værd at tænke over i forbindelse med, at du står og skal have anskaffet dig en ny enmandsseng, er, hvordan den bliver leveret. Vælger du at handle i en fysisk butik, skal du ofte selv hente sengen og slæbe den hjem – eksempelvis i en trailer eller lignende.

Vælger du derimod at gøre dit køb af en ny enmandsseng på nettet, så vil du få sengen leveret direkte til din dør, og det er i høj grad noget, som rigtig mange folk anser som værende en meget stor fordel – og derfor også noget, som tusindvis af danskere i tidens løb har valgt at gøre.

Vi håber, at denne artikel omkring valg af enmandsseng hjalp dig godt på vej i forbindelse med dit køb af ny seng til hjemmet!