Der er simpelthen ikke noget bedre end at krybe ned under en lækker, lun dyne med helt frisk sengetøj, der lige er blevet lagt på efter vask, og som svøber kroppen i et varmt paradis. Følelsen af velbehag og hygge spreder sig med det samme, og du er klar til en god nats søvn. Sengetøj findes i et stort udvalg af tekstiler som eksempelvis blødt og lækkert satin eller kvalitetsbomuld, der giver en skøn, varm fornemmelse. Essenza-sengetøj fås i begge dele og kvaliteten er helt i top, uanset om du vælger satin, der holder farven vask efter vask, eller om du vælger uimodståeligt, blødt bomuld.

Sengetøj, der er både følelse og ser lækkert ud

Alt Essenza-sengetøj er Oeko-Tex-certificeret. Det vil sige, at du kan vide dig sikker på at skadelige kemikalier ikke kommer i kontakt med din hud, når du skal have din skønhedssøvn. Det er rigtig mange timer, vi tilbringer i sengen, og er du en af dem, der sover uden pyjamas eller bare i en T-shirt, og derfor har masser af bar hud under dynen, så bør du overveje, om du skal investere i Oeko Tex-sengetøj fra Essenza – det er nemlig også fri for skadelige ftalater.

Essenza-sengetøj er dog ikke kun godt for din sundhed – det ser også godt ud og fås i mange forskellige varianter. Vælg et sæt i mønstre, der passer til resten af indretningen i soveværelset for et gennemført udtryk. Eller vælg et sæt i en dejlig farve, der spreder følelsen af ro og velvære, inden du skal i seng.