Når det omhandler boligindretning, kan det hele godt blive lidt for firkantet og gå op i de voksnes ønsker. Men er der børn i hjemmet, er der også mulighed for at inddrage børnenes verden i boligindretningen. At give plads til, at de kan lege og lade deres kreativitet udvikle sig er en prioritering, der kan være god at have med i ens boligplaner. Børnene har altså plads til at vokse og lade deres fantasi vokse. Spørgsmålet er så, hvordan gør du det? Hvordan kan man holde stilen samtidig med børnene skal have lov at lege løs?

Børnetrampolin til haven eller børneværelset

Det kan være en sjov idé både for forældre og barn at anskaffe sig en børnetrampolin. Den fylder ikke så meget, og børn helt fra 12 måneder kan lege på sådan en. Der er mange forskellige slags, men du kan finde nogle, der siger lyde, når dit barn hopper. Med en børnetrampolin får børnene både bevægelse og glæde.

Inddrag lidt farver

Børn elsker farver, og det er aldrig en dårlig idé at lade farverne præge hjemmet lidt. Børneværelset kan i hvert fald få lov at blive en hel regnbue med farver, og i kan lave væggene en fin farve. Stuen kan også blive smittet af nogle af farverne, og lad også din egen kreativitet få lov at spille ind.

Gør haven sjov

Haven er et oplagt sted at lade flere børneaktiviteter få plads. I kan skaffe en lille sandkasse eller legehus, så barnet kan lege udenfor i næsten alt slags vejr. Når barnet bliver ældre, kan i også anskaffe jer en stor trampolin i haven, der helt sikkert bliver en favorit.

Der er mange muligheder for at gøre hjemmet mere børnevenligt, og at det i sidste ende kommer til at afspejle barnet og ikke kun de voksne i huset.