For rigtig mange er det et stort projekt, hvis man skal i gang med at bygge. Hvad enten det er noget ombygning, man bygger til eller man bygger noget helt fra bunden, så er der rigtig meget arbejde i det, og det kan være en stor fordel at få en professionel til at hjælpe, hvis man ikke selv er uddannet i faget.

Det er dog ikke altid lige nemt at vælge den murer, som passer bedst til ens eget behov, og derfor er der 3 gode råd til ting, man skal tage i betragtning inden.

  1. Man skal have helt styr på, hvad der skal laves, så man har et godt overblik over projektet. Du skal altså have gjort dig det helt klart, hvad det er du vil have, inden du overhovedet begynder at se på de forskellige håndværkere, der er at finde.
  2. Det er vigtigt at gennemgå opgaven ned til mindste detalje sammen med mureren, før de går i gang med arbejdet. Her kan du for eksempel hive fat i flere forskellige, hvor du kan indhente tilbud fra dem til den konkrete opgave du har, og sammenligne dem op mod hinanden før du tager en beslutning.
  3. Det kan være en god idé at vælge noget lokalt. En lokalhåndværker eller et murerfirma er afhængig af deres gode rygte og anbefalinger, hvilket sikre at de gør deres arbejde i højeste klasse.

Find din murer på Als

Bor du i områderne omkring Sydals, Sønderborg og Augustenborg, kan du hente hjælp fra din lokale murerforretning, Hørup murerforretning. De er erfarne inden for faget og tager gerne opgaver for både private kunder og erhvervsdrivende. De laver alt fra små opgaver til store, såsom nybyg, ombyg, reparationer og renoveringer, forsikringsskader og meget mere. Ved totalentrepriser sørger de også for at holde deres samarbejde med både elektrikere, VVS’ere, kloakmester og malere, så de kan sikre dig det bedst mulige resultat i sidste ende. Det vigtigste for dem er at sørge for, at der er god kommunikation med kunden, så man aldrig er i tvivl om, hvad der skal laves og på den måde får det hele lavet efter kundens ønske. Du kan altid kontakte dem over telefon og bor du omkring Sydals, sender de gerne en murermester på besøg til en snak og et uforpligtende tilbud.