En tørretumbler er for nogen det rene luksus, og det betyder også, at det kan være en stor investering. Derfor er det vigtigt, at man vælger den helt rette tørretumbler, der passer til ens krav og behov. Mange bruger flere tusinde kroner på tøj, og derfor er det vigtigt, at man passer godt på det. Derfor er det vigtigt at have en god tørretumbler i ethvert moderne hjem.

 

Mål og placering skal være på plads

Inden man går ud og investerer i en ny tørretumbler, er der flere ting, som er vigtige at overveje. Eksempelvis bør man overveje placeringen. Hvis den er tiltænkt en plads ovenpå eller ved siden af vaskemaskinen, er det vigtigt at både bredde og dybde passer med vaskemaskinen. Disse mål er vigtige at have inden man begynder at lede. Man skal også sikre sig, at lågen åbnes til den rigtige side i forhold til vægge, vaskemaskine eller andre ting. Det kan derfor være en oplagt mulighed at købe en tørretumbler af samme mærke som vaskemaskinen, for at sikre, at modellerne passer sammen.

 

Hvor meget tøj skal tørres?

Udover placeringen og mål, er det også en god idé at tage stilling til, hvor meget tøj der skal tørres i maskinen. Det kan være, at man er én af de mange, som lufttørrer det meste, og derfor ikke har brug for en så stor model. Det kan også være, at man har et barn, som hver dag kommer hjem med træningstøj, der skal vaskes, tørres og være hurtigt klar til en ny dag. Det er vigtigt, at man husker på, at tøjet bliver mere slidt, hvis man fylder en mindre tørretumbler helt. Derfor kan det i mange tilfælde være en fordel at købe en tørretumbler, der har en større kapacitet.