Trænger dit hjem til en kærlig hånd? Er gulvene slidte, lofterne forfalden og er der huller og revner i væggene? Så er det måske på tide at få besøg af en maler, der kan få dit hjem til at ligne en million igen. For at udjævne huller eller revner væggene kan du enten vælge, at få fuldspartlet væggene så de bliver helt jævne, hvorefter der kan blive tapetseret. Ønsker du derimod at male dine vægge, kan du enten få dem pudset, så du opnår et jævnt og glat look, eller vandskuret, hvor en flade med mere struktur vil opnås. Vandskuring er en meget populær tendens i tiden, da det får væggene til at fremstå mere råt, hvilket ofte giver en god kontrast til den meget stilrene indretning, som mange foretrækker i dag.

Lokal maler nær dig
Malerfirmaet Flemming C er at finde i hele Københavnsområdet, og de er derfor altid tæt på dig. Du har derfor en lokal maler i nærheden til alle de større eller mindre projekter, du nu måtte få i gennem tiden. Din lille lokale maler vil altid sætte en ære i, at udføre et stykke arbejde som du som kunde kan være 100 % tilfreds med. Malerfirmaet Flemming C står derved altid klar til at kigge forbi dit hjem for at svinge penslen eller slibe dine gulve.

Få et uforpligtende tilbud
Uanset hvad du måtte ønske, vil Malerfirmaet Flemming C gøre sit for at opfylde dine drømme og samtidigt gøre det til yderst konkurrencedygtige priser. Kontakt Malerfirmaet Flemming C allerede i dag og få et uforpligtende tilbud så du kan beslutte om, det er tid til at tage kærlig hånd om dit hjem.