Ib Laursen designer og forhandler brugskunst, der matcher den nordiske designtradition, til forhandlere over hele verden.

Du vil med sikkerhed få glæde af at indrette dit hjem med de smukke Ib Laursen møbler. Møblerne fra Ib Laursen bliver aldrig forældet grundet deres tidsløse design. Udover det, passer møblerne perfekt ind i de fleste boligindretninger. Du har derfor et hav af gode grunde til at forkæle dig selv og dit hjem med møbler og boliginteriør fra sortimentet fra Ib Laursens, som på kort tid og med få midler kan bruges til at skabe en helt speciel og personlig atmosfære i dit hjem.

Ib Laursen – en igangsætter for brugskunst

Ib Laursen er en af de første igangsættere inden for brugskunst og interiør. Firmaet startede i 1971 og har lige siden bestræbt sig efter at udvikle nye og bedre produkter. Ib Laursen designer og sælger boliginteriør og brugskunst til både huset og haven. På grund af Ib Laursens konstante udvikling har de været på forkant med de fleste trends. Man kan ikke andet end at elske Ib Lauersens nutidige og unikke designs hvor der indgår alt fra lamper til kander og vægure. Sortimentet spænder altså bredt og giver et utal af muligheder for at skabe en helt unik og hyggelig stemning både inde og ude.

Skab en personlig stemning i hjemmet med interiør fra Ib Laursen

Ved brug af nogle af Ib Laursens smukke og tidsløse designs kan du skabe en helt unik og personlig stemning i dit hjem. Møblerne fra Ib Laursen er nemlig anvendelige ligegyldigt hvilken boligindretning dit hjem bærer præg af. Ib Laursen har designet meget forskelligt slags boliginteriør, som både kan bruges i køkkenet, på badeværelset eller i husets øvrige rum. Ligegyldigt om du leder efter nye tallerkner, puder eller møbler er det til at finde hos Ib Laursen. Det populære mærke har et hav af forskellige designs som bare venter på at komme ind i dit hjem og stå.

Lækker kroppleje fra Ib Laursen

Udover at lave møbler til hjemmet, er Ib Laursen også begyndt at producere kropspleje sådan at det ikke kun er dit hjem, der bliver forkælet men også din krop. Udover at produkterne plejer din krop, gør de også underværker for dit badeværelse hvis du lader dem stå fremme. Ib Laursens produkter kan du med stolthed lade stå på badeværelsesbordet hvor de vil have en prydende virkning på resten af badeværelset.

Multifunktionelle møbler fra Ib Laursen

Hvis du ønsker at forny din bolig eller blot udskifte et par enkle elementer er Ib Laursen et godt sted at kigge. Ib Laursen lægger meget vægt på at deres brugskunst skal være anvendeligt, men samtidig pynte og derfor passer det godt ind til små rum, hvor der er mangel på plads. Mange af deres indretningsmøbler er multifunktionelle og kan derfor have flere funktioner i rummet. Så hvis du er på udkig efter nye møbler til dit hjem, men ikke ved hvor du skal kigge er Ib Laursen svaret. Hvis du ønsker at tjekke Ib Laursens sortiment ud, kan det med fordel gøres her.