Møbler har, som de fleste boligejere også er klar over, stor betydning for hjemmets visuelle karakter. En af de møbeltyper, der har en særlig signifikans, er i høj grad stolene – navnlig spisebordsstolene. Hvis dine gamle stole trænger til en udskiftning, er det en god idé at overveje en række forskellige forhold, før du kaster dig ud i investeringen af nye af slagsen. Det kan dog indimellem virke som en lidt uoverskuelig opgave, så her får du en smule vejledning med i bagagen, som forhåbentlig kan forbedrede dig en smule i forbindelse med købet.

 

Hvilket mærke skal man vælge?

De fleste vil gerne skabe et moderigtigt hjem med tilsvarende hyggelige omgivelser, så derfor bør du overveje at investere i et stolemærke, som kan sikre dig begge dele. En kombination af forskellige stole virker for nogle, men der er dog stadig flest boligejere, som investerer i matchende og stilsikre stole til spisebord og stue. Udfordringen i denne forbindelse er så at finde et mærke, man synes om. Et forslag kunne eksempelvis være det danske mærke GUBI, der producerer spisebordsstole (blandt mange andre møbler), som byder på klassiske skandinaviske design- og funktionsløsninger og appellerer til en bred smag, hvorfor mærket således pynter i ethvert moderigtigt hjem. Du kan finde et stort udvalg af GUBI-stole, samt andre møbler af samme mærke, lige her.

 

Design vs. funktionalitet

Det første, man ser sig varm på i forbindelse med køb af nye møbler, er som oftest designet. Designet er utrolig vigtigt for ens egen visuelle oplevelse og følelse af hjemmet, og derfor må man naturligvis ikke gå på kompromis, og der findes utallige designløsninger. Stolene skal dog også siddes i dagligt, hvorfor funktionalitet og siddekomfort også er essentielle faktorer, som man er nødt til at have in mente. Det kan imidlertid sagtens lade sig gøre at finde stole, som kan opfylde begge behov til fulde.