Er du på jagt efter et smukt og idyllisk konferencenter, der har nogen natursmukke omgivelser, så bør du overveje Huset Middelfart. Huset Middelfart er placeret på vestfyn og ligger kun 10 minutters kørsel fra E20 motorvejen. Huset Middelfart er det oplagte sted at samles ved, hvis du har gæster fra hele Danmark. Konferencecenteret ligger kun 30 minutters kørsel fra Odense, samt tæt placeret på trekantsområdet.

Når du vælger at holde konference hos Huset Middelfart, får du også fuld forplejning. Det inkluderer følgende:

  • Gratis internet
  • Moderne AV-udstyr
  • Hjemmelavet økologisk mad
  • Frokostordning

Få specialdesignet dit ophold efter dit behov

 

Hvis du har særlige krav til selve opholdet, kan Huset Middelfart skræddersy dit ophold. Der er nemlig mulighed for at lave en opsætning der er lige efter jeres behov. Alle mødelokalerne og konferencelokalerne kan indrettes, så de passer dit behov. I forbindelse med din booking, skal du blot give receptionisterne en oversigt over, hvordan du ønsker bordopstillingen skal se ud.

Huset Middelfart har en mødeservice der kan hjælpe dig med at holde styr på alt fra indhold, talere og deltagere. Du kan trygt overlade arbejdet til mødeservicen, så kan du koncentrere dig om selve indholdet.

Du kan også få arrangeret lækre måltider i forbindelse med dit arrangement, så dine gæster ikke går rundt på tomme maver. I kantinen vil du blive mødt af en flot udsigt, når du spiser frokost.

Hvis din konference varer over flere dage, har du mulighed for at reserve nogen af de 70 hyggelige værelser, der har plads til i alt 87 overnattende gæster. Alle værelserne er inkluderet med arbejdsbord, trådløst netvætk, TV og egen have.

 

De smukke omgivelser

 

Huset Middelfart er placeret lige ved siden af Hindsgavl Dyrepark, hvor du kan tage dine gæster rundt og nyde synet af flotte dådyr og kronhjorte. Her kan du komme tæt på dyrene – enten på egen hånd eller via en guide. Det er en god måde at koble af på.

Som noget helt unikt kan du tage dine gæster med ud på bridgewalking på den gamle lillebæltsbro. Brovandringen finder sted 57 m over havets overflade. Her er du sikret en uforglemmelig oplevelse, der helt sikkert vil være et taleemne efterfølgende.

Du kan også tage dine gæster med ud og sejle, bowle eller spille golf. Mulighederne er mange og Huset Middelfart skal nok hjælpe dig med at skabe de bedste omgivelser og oplevelser for dig og dine gæster.