Dit hjem og ikke mindst din måde at leve på fortæller rigtig meget om din livsstil. Man kan ud fra et indblik i folks liv hurtigt se hvilken livsstil man lever, hvilket er meget naturligt, da vi som mennesker har for vane at sætte vores eget præg på hjemmet. Du skal naturligvis også være stolt af at kunne sætte dit eget præg på hjemmet, da det ville være forkert at leve i omgivelser, som på ingen måde beskriver dig som person.

Om vi vil det eller ej, så kan man ret ofte ud fra indretningen få en ret god grundidé omkring din indtjening, hvilket selvfølgelig aldrig vil være 100% præcist. Der er en masse faktorer, som gør at man ikke 100% kan gennemskue din indkomst. Dette skyldes primært de økonomiske måder, hvorpå at man kan erhverve sig nogle helt fantastiske ting på en yderst fordelagtig aftale. Det har næppe været så populært at låne penge, som det er på nuværende tidspunkt. At låne penge kan også forstås en forstand at man køber ting på afbetaling. Faktisk er det muligt at købe helt simple produkter til blot 100 kroner på en 24 måneders afbetalingsordning, hvilket dog næppe kan anbefales, da du formegentlig skifter dankort i samme periode, hvilket blot vil give dig en større regning for misvedligehold af dine kreditorer.

Vi taler selvfølgelig om dyre luksus goder

Afbetaling vil typisk være på dyre produkter, da det sjældent giver mening på de billige produkter. Der er nærmest gået inflation i at lease en bil, nemlig fordi at det godt kan betale sig økonomisk. Noget som derimod ikke kan betale sig økonomisk er at gå i banken at låne penge til at købe sig en helt ny bil, da renterne i bankerne ofte vil overstige den reelle ydelse til et leasingfirma.

Hvis du overvejer at lease en bil, så er det helt afgjort noget som kan give fin mening, men jeg vil anbefale dig, at du lige læser op på de forskellige elementer ved leasing inden du indgår en aftale. Restværdi er super vigtigt, og næppe noget alle kigger på. Faktisk er det nærmest det mest ideelle at kigge på ved indgåelse af en leasingaftale, da det betyder meget. Så du bør som udgangspunkt ikke udelukkende kigge på den månedlige ydelse, hvis du har planer om at skulle eje bilen efter et endt leasingforløb.

Du kan selvfølgelig også købe billigere ting på afbetaling. Hvis du f.eks. mangler en ny sofa, vaskemaskine, foodprocessor eller noget helt fjerde, altså produkter som koster mere end det typiske husholdningsbudget kan klare, så kan det være en fin måde at få en afbetalingsløsning, som mange gange kan laves rentefrit.

Men din indretning fortæller utrolig meget om din livsstil, hvilket blot er noget du skal være super stolt over. Du skal nemlig stå ved hvem du er som person!