Barnets basale evner udvikles i de første leveår. Det er her, hvor barnet skal lære at kende forskel på farver, gribe små genstande, genkende former og få en lille fornemmelse for mængder og størrelser. Der findes pædagogisk legetøj, som har sine styrker i netop den forbindelse. Hama-perler, som for mange er blevet et synonym for kreativ leg, har de fleste leget med som barn, og nogle har stadig små perleplader til at ligge i hobetal. Med tiden er der kommer masser sjove idéer til, hvad man kan lave med disse perler, og børn såvel som voksne kan få mange hyggelige timer til at gå med at lave de små, farveriger perleplader.

 

Flere størrelser og farver

Allerede fra 3 års alderen giver disse perler børn en kreativ udfordring, og de er tilpasset til at følge børns udvikling. Fra børnene er spæde kan perlerne bruges til at kontrollere motorikken, og som barnet bliver ældre, ændres produkterne fra at være et lærerigt legetøj til en kreativ interesse.

 

Det at lave Hama perleplader er både for piger og drenge og er egnet til børn, fra de blot er et par år gamle. Perlerne findes i tre størrelser, flere farver og mønstre, og de utallige muligheder gør, at barnet hele tiden bliver udfordret på sin motorik og kreativitet.

 

Ydermere hjælper Hama produkterne børnene og forbereder dem til skolen ved at være grundlag for sjove og eksperimenterende lege med symboler, tal og bogstaver, der skaber fortrolighed senere hen. Hama perler er altså mere end en hobby og flotte perleplader – det er en udviklende leg, som øger børnenes fysiske såvel som mentale færdigheder og stimulerer børnenes fantasi, mens de leger.

 

Køb Hama perler online

Hama perler er geniale, fordi der er uendelig mange muligheder for brugen af dem. Det er en god underholdning for børn, og derfor er det også en fordel, hvis man får fingrene i dem til en god pris. Det kan må få ved at handle online, hvor man også nemt og hurtigt kan få et overblik over de mange farver, størrelser og figurer. Find perler fra Hama her og se hvilke perler der egner sig til dit barns alder.