Uanset om du bor i Aalborg, Hjørring, Brønderslev eller et andet sted i Danmark, så er rengøringen ikke en ting, der plejer at stå øverst på listen. Derfor kan man i en presset hverdag godt komme ud for, at rengøringen bliver gjort lidt hurtigt og ikke så grundig. I stedet kan man som familie skrive hovedrengøringen ind i den pressede kalender, så du kan få styr på rengøringen, og eventuelt fejre det efterfølgende ved at spise ude eller noget andet, der er lidt sjovere.

Rengøring af de mest oversete steder

Der er mange steder i hjemmet, som er beskidte, men de bliver overset ved en hurtig rengøring, men hvis du får afsat tid af til det, så bør du også huske at rengøre de mere oversete steder, så du går i dybden med rengøringen.

Greb og håndtag på diverse låger, skuffer og døre
Håndtag og greb på skuffer, køkkenlåger og skabe er noget, du rører ved hver dag, og derfor er der en tendens til, at bakterier samler sig her. For at rengøre disse skal du bruge en spand varmt vand med opvaskemiddel i og en spand iskold vand. Først tørrer du dem af med en klud, der er vredet op i spanden med det varme vand. Derefter tørres de af med en klud, der er fugtet i det iskolde vand, og afslutningsvist tørres de af med et rent viskestykke.

Få styr på omgivelserne inden du gør rent

Inden du kaster dig over rengøringen af dit hjem, så er det vigtigt, at du først har fået ryddet op, så der er plads til, at du kan gøre rent. Hvis der ligger for meget rod, så kan det være svært at komme til, og rengøringen kan komme til at virke uoverskueligt. Derfor må du aldrig rydde op og gøre rent på samme tid, fordi så mister du hurtigere overblikket og modet.