Som husejer er en række krav, som du skal overholde i forhold til husets kloakering. Det kan derfor være en opgave, som det er svært selv at tage sig af og derfor et område, hvor man ikke bør spare, men i stedet bruge penge på professionel hjælp.

Der er en række krav, som skal overholdes, når det kommer til kloakering. Dette gælder for dig, men også for kommunen og den kloakmester, som man kan hyre til at udføre arbejdet. Det er altså først og fremmest dit ansvar som husejer, at kloakeringen er udført både sikkert og korrekt, men hyrer du en autoriseret kloakmester, påtager de sig derefter ansvaret og vil sørge for, at arbejdet bliver korrekt udført, så det lever op til kravene. Vælger du Erik Andersen ApS – en erfaren autoriseret kloakmester i Nordsjælland og København, så kan du være sikker på, at arbejdet er udført til punkt og prikke. De er indbefattet af kvalitetsstyring på området og har en særlig tilsynsordning.

En kloak er måske ikke det første, der falder en ind, når man køber sit hus eller en grund til at bygge et hus. Det er dog stadig et vigtigt punkt, som er værd at være opmærksom på, og som man bør og skal huske at tage sig af. Det kan nemlig få større konsekvenser, hvis ikke kloakeringen lever op til kravene. Vælg derfor en autoriseret kloakmester, som du trygt kan overlade projektet til.

Erik Andersen ApS vil sørge for alt fra at informere kommunen inden påbegyndelsen af arbejdet til, at du står med et færdigt stykke arbejde. De er dermed din garanti for et sikkert udført stykke kloakarbejde, der lever op til alle de lovmæssige krav. Du kan derfor trygt og uden bekymring vælge Erik Andersen ApS – din lokale samt autoriserede kloakmester i hele Nordsjælland og Københavnsområdet og få arbejdet udført efter alle krav.