Når du skal pudse dine vinduer, er der mange gode tips, der kan gøre det meget nemmere for dig at klare jobbet. Det er hårdt arbejde, men med en god fortjeneste. Hvis du har flere etager, skal du bruge stige, og der skal man være ekstra varsom overfor sine omgivelser. Med store armbevægelser og remedier i hænderne kan det være svært at holde ordentlig fat i stigen. Sørg for, at du har en pålidelig stige, og husk, at din sikkerhed er det vigtigste.

Brug miljørigtig og kraftig sæbe

Det er vigtigt, at den sæbe, du bruger, er en kraftig en af slagsen. Det er ofte noget snavs, som har siddet længe på vinduet, og det kan godt sidde fast. Du kan ikke bruge almindeligt vand fra vandhanen uden sæbe, da det kan ske, at der kommer pletter og striber fra kalken. Brug miljørigtig sæbe for at skåne miljøet og dine omgivelser.

Hav udstyret i orden

Det kræver ordentligt udstyr at pudse vinduer, billige produkter kan måske holde til en enkelt gang, men i længden vil det spare dig at købe de lidt bedre kvalitetsprodukter. De er ofte designet og produceret med øjne for, at professionelle vil benytte deres produkter, og det kan man mærke på kvaliteten. De gode produkter holder til mere end en enkelt omgang, og det kan ses på dine ruder. Med mere pålidelige svampe og skrabere kan du hurtigere blive færdig med din rengøring

Teknikken er vigtig

Det er en speciel teknik, du benytter, når du skal pudse vinduer. De fleste skrubber med svampen og køre skraberen ned i lodrette linjer. Det giver streger på ruderne. Derfor skal du starte i et hjørne og følge ruderne vandrette, og ikke slippe ruden, før at den har skrabet hele vinduet. På den måde undgår du irriterende streger, som opstår, når du ikke er omhyggelig nok. Det kan betale sig at gøre det perfekt første gang.

Med disse simple råd kan du begynde på vinduespudsningen uden problemer. Det kræver øvelse, men de færreste har kun et enkelt vindue at øve sig på. Når du har pudset de første stykker, kan du hurtigt klare resten.

-Er du dog i den situation, at du godt kunne tænke dig at få hjælp udefra til at få klaret vinduespudsningen? Så få valg vil der blandt andet være god hjælp at hente her.