Bliver du træt ved tanken om den evigt omskiftelige mode? Og rækker budgettet måske ikke til en gennemgribende fornyelse? Eller er du blot gået død i en sikker og klassisk indretningsstil, der tangerer til det kedelige? – Så er der hjælp at hente hos en overset men fast inventar: Lampen. Lampen har sin faste plads i alle husets rum men har desværre ofte kun funktion som brugsgenstand. Dette er en skam, da lampen kan være en smuk arkitektonisk genstand i sig selv og findes i et væld af dekorative modeller derude, som kan lyse rum op i mere end en forstand. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at investere i en helt ny lampe for at udnytte dens fulde potentiale, men blot kan pimpe den gamle lampe op med en ny lampeskærm.

lampeskærm

Lampeskærm – det personlige valg

Der findes et stort udvalg af flotte lampeskærme i forskellige farver og designs, hvilket giver muligheden for at sætte et personligt præg på indretningen, uden at det kommer til at koste en formue. Et af de firmaer, der blandt andet har et stort udvalg af lampeskærme, er virksomheden, Propagandashop, som forhandler et bredt udvalg af lampeskærme. I valget af lampeskærm gælder det blot om at være modig og følge sin personlige stil, da det skaber det mest unikke udtryk i rummet. Så spring ud i de nyeste trends, farver, mønstre, materialer og former, du ønsker at pryde din bolig med! Vil du gerne se nærmere på det brede udvalg – så find det her.

Undgå stilforvirring

Når man lader lampen få en central rolle i rummet, er det vigtigt nøje at overveje resten af indretningens udtryk. For at give flest muligheder for fremtidig fornyelse tilstræbes det at holde resten af indretningen så tidsløs og klassisk som mulig. Det er vigtigt for at skabe en harmonisk stemning i rummet, således at det ikke fremstår forvirrende og kaotisk med for mange ukoordinerede indtryk. Gå derfor efter at holde det resterende inventar i tidløse farver og designs, der kan kombineres med et utal af nye farver, mønstre og materialer, som lampeskærmene kan bidrage med. Når fornyelsestrangen så kommer snigende, er det altså kun en genstand – lampeskærmen, der om og om igen kan skiftes til en fornuftig pris.