Der er ingen tvivl om at det bliver meget hyggeligere hvis man kan nyde sin altan, og ikke mindst sine omgivelser. Det er ikke altid du kan gøre så meget ved altanen, men en klat maling, og nye møbler kan gøre meget. En masse hyggelige timer vil blive brugt, og ikke mindst et godt glas vin med vennerne.

Maling

En klat maling kan gøre en masse, det kan være brædderne er ved at være slidt og trænger til en kærlig hånd, eller gulvet trænger til en make over. Det kan være svært at vide hvad der skal til, og hvad der vil se pænt ud, men er din altan ikke overdækket, vil det være bedst med kunstigt græs, eller bare beton. Mal gerne brædderne hvis det er tilladt eller bare giv en omgang træolie.

Palle sofa

En god ide er en pallesofa, det er moderne og bæredygtigt, og det kan laves nemt og billigt. Med blot et par EU-paller og nogle hynder så er du på rette vej. Det kræver ikke ret meget, men en god ide er at strips det hele sammen, for at det ikke render fra hinanden. Du gør det bare efter hvordan du synes du vil have det, og køber hynder efter de mål du gerne vil have.

Lækker mad

Lækker mad er en af de ting der skal til for at det bliver hyggeligt på altanen, det handler om at skabe samvær, og hyggelige minder. Så hvad med at finde grillen frem, og lave en lækker steak, eller lign. Med flødekartofler og ikke mindst en lækker salat, så bliver det ikke bedre. Server eventuelt noget god vin, og slut af med nogle drinks, eventuelt slut af med en fest eller lign, bare for hyggens skyld, hvis det er noget for dig/jer.