Indretning er en interesse for mange mennesker, og kan i virkeligheden fortælle ligeså meget om en person som deres påklædning. Forskellen er blot, at man er nødt til at tage langt flere hensyn, når man skal indrette sin bolig, hvilket gør det langt sværere. Der er flere ting, som man har et reelt behov for, og samtidig vil man oftere også dele sin bolig med nogen end man vil dele sin garderobe med nogen. På den måde vil man altså møde langt flere udfordringer, når man skal indrette sin bolig. Dette vil særligt komme som et chok, når man lige er flyttet hjemmefra, da der ikke er i nærheden af ligeså mange behov, der skal dækkes, når man blot skal have sit soveværelse, og det eneste man kan tænke på er, at man glæder sig til, at man får mere plads til at indrette på. Dog vil man, som allerede nævnt, ofte blive skuffet, da man pludselig er nødt til at gå på kompromis på grund af det praktiske.

Dog er det heldigvis i mange tilfælde muligt at kombinere det praktiske med et flot udtryk, det handler blot om, at man skal være lidt kreativ. Først og fremmest kan det være en kæmpe fordel, at man i det hele taget forsøger at fokusere på at opbevaringen af ting såsom jakker og sko skal være et helt udtryk i sig selv. På den måde er det også en god idé, at man kun lader sine flotte jakker og sko stå fremme, mens man på den ene eller anden måde får gemt de grimmere stykke tøj væk. Generelt er det en god idé at lave en masse muligheder for at kunne gemme sit rod væk, da det ofte giver problemer i entreen, at man skal opbevare en masse ting, som man endeligt ikke finder pæne. På samme tid er det også svært at lade entreen være ryddet op hele tiden, da der foregår så mange skift, at det er svært hele tiden at få tid til at rydde op. På den måde skaber man også mere tid ved at lave muligheder for at gemme rodet væk.

 

Lad ting såsom måtter og stumtjenere blive en del af indretningen

Dog er det ikke kun ting såsom opbevaring, man kan forsøge at integrere i sit udtryk. Der er også andre faste ting, der hører til i en entre, der også kan hjælpe til at skabe denne særlige æstetik i et rum. Ting såsom stumtjenere og en indendørs måtte, som altså også hører til i en entre, kan man få i alle mulige forskellige design, og det handler blot om at finde det helt rigtige. På samme tid er det altså også muligt at få tilpasset disse ting, så det passer netop til din bolig. Find for eksempel kokosmåtte på metermål, så alt virker tilpasset.

Giv entreen ligeså meget opmærksomhed som resten af boligen

Da man ikke bruger så utrolig meget tid i entreen, kan man let have tendens til at glemme den eller ikke prioritere den særlig højt. Det er bare vigtigt at huske, at det er det første gæsterne ser, når de kommer ind i boligen, og er dermed også førstehåndsindtrykket.