Der er næsten ikke noget, der bedre slukker ens motivation og lyst til at arbejde, end et kedeligt kontor. Tomme grå eller hvide vægge, et bart bord, måske et vindue, hvis man er heldig. En sådan spartansk indretning er måske idealet for nogle kontorarbejdere, men langt fra for alle. Heldigvis er det let at forbedre det. Fat din boremaskine og nogle skruer, og hæng et fotografi op på væggen. Måske af din familie, eller en anden, der betyder meget for dig, måske et motiv som du finder smukt og inspirerende. Eller stil billedet på skrivebordet, så du altid kan ændre placeringen, hvis du vil.
Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvilken stil du kan give dit kontor. Du kan fylde rummet og skrivebordet op med ting du sætter pris på, eller du kan gå den mere minimalistiske vej. Det kommer helt an på, hvad du foretrækker. Og det vil ikke kun være din egen skyld eller nytte. Folk der kigger ind på dit kontor, det kan være kollegaer, besøgende eller din chef, vil finde et dekoreret kontor mere indbydende end et tomt, og det vil også give dem et bedre indtryk af, hvordan du er som person. Ved at pynte dit kontor op, kan du således forbedre relationerne til folk i dit liv.

 

Du kan for eksempel puste liv i rummet ved at have planter stående. Det kan være en buket af dine yndlingsblomster, siddende i en vase. Eller hvis du vil have en plante som du ikke behøver at skifte ud, kan du vælge en sukkulent, eller en kaktus, eller endda et bonsai-træ: disse planter har også brug for en krukke, du kan stille dem i, og her kan du også vælge den stil, som du synes bedst om. Også små skulpturer, af ler, træ, plast eller metal, kan hver især give rummet den helt rigtige stil, og du vil hurtigt opdage, at det både vil gøre dit arbejde mere fornøjeligt, og forøge din produktivitet. Der ingen forkerte valg når det gælder indretningen af dit kontor, så kig ind forbi http://smaatekstiler.dk/, og find inspiration.

 

Det skal sættes op på den helt rigtige måde

 

Det er selvfølgelig ikke al indretning, der lige er så let som at stille en skulptur, eller et billede på et skrivebord. Mange dekorerer som sagt deres kedelige vægge med motiver, nogle gange indrammede billeder med personer, nogle gange med malerier der taler til dem, og yder dem æstetisk inspiration. Til at hænge dem op, har man selvfølgelig brug for en boremaskine, og her er det vigtigt, at man vælger det rette mærke. På siden Boremaskinen kan du få hjælp til netop det. De giver dig blandt andet gode råd om, hvilken prisklasse man skal gå efter. Hvis man ikke skal bruge sin maskine særligt tit, er det for eksempel bedst at købe en billigere model, men hvis man også skal bruge sit apparat til andre ting, kan en dyrere maskine bedre betale sig. Klik ind og se dig om – siden har masser af gode, informative råd, og de er ganske gratis.