Mange kan stirre sig blind på de mange muligheder, der findes, når det kommer til indretning. Det falder nogen mere naturligt at gå i krig med renoveringer og fornyelse i boligen end andre, og derfor kan det være en god idé at spare med fagfolk og firmaer, der ved, hvad de snakker om. Mange virksomheder yder vejledende service, hvor de kommer ud til dig og dit hus, og I sammen finder frem til lige præcis den løsning, der passer til din og jeres indretningsstil. Vi har fundet 3 firmaer, der netop yder denne service. Læs med her og bliv klogere på, hvem du kan kontakte, hvis du står over for et køkkenprojekt eller anden boligfornyelse.

Nye gardinløsninger? – Gardinbussen

Trænger boligen til nye gardiner, persienner, foldegardiner eller måske mørklægningsløsninger? Gardinbussen er løsningen på det. De er en gardinforhandler, der sikkert og trygt sørger for at fremvise gardinprøver og yde professionel hjælp hjemme hos dig.
Enkelt og nemt kommer de ud til dig gratis og uforpligtende og taler nærmere om dine behov og tanker om gardiner. Herefter kan du få et tilbud, og er du tilfreds med det tilbud, sætter Gardinbussen dine gardiner, efter dine vinduers specialmål, i produktion, hvorefter de kommer 14 dage efter og sætter dem op hos dig. Har du brug for vejledning og gode input, kan du se mere på www.gardinbussen-prisgaranti.dk.

Nye tæpper, gulve og fliser?

Garant forhandler et stort udvalg inden for gulve, tæpper, gardiner og fliser. De vægter kvalitet særdeles højt og har et kæmpe hold af faguddannede montører. Hver enkel Garant butik ejes af en ejer, der forankrer i det lokale nærområde. De tilbyder vejledning og montage både privat og til virksomheder.
Ønsker du at få dem hjem til dig, kan du let booke en tid med Garantbussen til et gratis og uforpligtende møde med en bus fyldt med gardin- og tæppeprøver. De sørger for korrekt opmåling fra uddannede fagfolk.

Nyt køkken? – Svane Køkkener

Står køkkenet eller badeværelset over for en større renovering eller skal der ske nogle små finjusteringer her og der, kan du trygt ringe efter Svane Køkkener. De har et hold stående klar med kreative indretningskonsulenter, der kan hjælpe dig med at give svar på dine ønsker og drømme på dit boligprojekt. Du har selvfølgelig mulighed for at besøge dem i deres butikker, men de yder også den service ved at komme ud til dig, så I sammen kan snakke om de forskellige farver, materialer og indretningsløsninger du ønsker for dit nye køkken, bad eller opbevaring.