Med den nye boligaftale på plads, forventer man endnu flere den næste periode, der vil købe ejendomme. Derfor vil vi kigge lidt på hvad for nogle ting der gør det nemmere for nye husejere at komme på plads i hjemmet.

 

Flyttemænd

Det er meget muligt at man kan låne en trailer helt gratis (du skal dog lægge en lille tusinde kroner i pant) og så bruge en uge på at flytte tingende frem og tilbage, men hvis der er noget der er stressende, er det netop det! At skulle bruge alle kræfterne på at slæbe tingede frem og tilbage op og ned ad trapperne fra 5 sal på Nørrebro, det er altså ikke sjovt! Uanset hvor mange træningstosser du kender. I øvrigt så har de fleste muskelbundter en cardio som var de rygere! Derfor er det tusinde gange mere overskueligt kun at skulle leje projektleder. Så når du har stået og pakket det hele ned i tusinde kasser, med mærkater på, så du ved hvad der skal ind i hvilket rum, når du kommer over i din nye lejlighed, så kan du blot stå og pege og fortælle de store stærke flyttemænd, hvor tingende skal hen.

Hvidevarer

Det sjove ved at flytte til et nyt hjem er ofte at skulle shoppe en hel masse! Det er der i hvert fald mange kvinder der synes er sjovt. Men husk nu ikke at falde for diverse smarte sælgere hos de store varehuse. Der er ikke tal på, hvor mange der er blevet snydt. Der er ekstremt mange af de store virksomheder som bare sælger for at sælge. Der er også mange, der direkte har interne konkurrencer om hvem der kan sælge mest af en given producent. Ofte er det selvfølgelig den kinesiske vaskemaskine i stedet for den altid pålidelige Miele vaskemaskine. Det hænger selvfølgelig nok sammen med at de tjener mere på at du køber den billige version, så du kan komme ned præcis 2 år efter du har købt, når garantien er udløbet, og købe en ny, da den billige version er gået i stykker.

Inden du køber ejendom

Det vigtigste når man skal indrette og komme til rette i sit nye hjem, er selvfølgelig at have det rigtige hjem! Du kan renovere nok så meget du vil, men hvis du ikke har fået den rigtige vejledning af din ejendomsmægler, ja så vil det altid være en tabt sag. Derfor bør du altid bruge lang tid på at kigge diverse hjemmeside igennem, såsom Danmarks største hjemmeside for boligsøgende, boligsinde.dk. Den hjemmeside er blot en portal for ejendomme til salg og ejendomsmæglere i Danmark. Det betyder også at du kan se hvordan alle de store ejendomsmæglere såsom RealMeaglerne, er blevet vurderet på en skala fra 1-5. Så er du sikker på du får den rigtige vejledning, og får den drømmebolig dig og din partner altid har drømt om.