Når man taler om boligindretning, er der ofte to lejre. Den ene side er hele tiden på jagt efter det nyeste nye og finkæmmer boligmagasinerne hver eneste uge for at spotte de sidste trends. Den anden lejr er mere nostalgisk anlagt og får nærmest åndenød, når de ser et teakmøbel eller får lov til at kigge i mormors gemmer. I dag skal det handle om sidstnævnte.

Hvis du spørger os, giver gamle møbler og indretningsikoner nemlig en helt særlig følelse i kroppen og får boligen til at emme af hygge, nærvær og nostalgi – præcis som et hjem skal.

En af hverdagens helte                   

I øjeblikket har vi kastet vores kærlighed på noget så lavpraktisk som en Moccamaster, og det er det, dagens indlæg kommer til at handle om. Moccamasters kaffemaskine er nemlig et sandt ikon inden for køkkenudstyr, og der er en god chance for, at enten din mor eller mormor ejer en – og måske gør du endda også. Hvis ikke, kan vi kun opfordre dig til at investere i en af disse skønne maskiner.

Funktionalitet går aldrig af mode

Selv de allernyeste modeller af Moccamasteren ligner i bund og grund den originale maskine fra 1969, og det er ikke tilfældigt. Som så mange andre, har Moccamaster fundet ud af, at et genkendeligt design er det bedste brand, og de har derfor holdt fast i det klassiske design. I de seneste år har de dog lanceret modeller i forskellige friske farver, men de gamle sorte og aluminiumsgrå modeller er stadig mindst lige så populære.

Selvom de nye maskiner til forveksling ligner de gamle, er der dog forskelle. Indmaden bliver hele tiden opdateret, så blandt andet varmelegemet fungerer optimalt og sikrer en bryggetid på 6 minutter. Det giver ifølge kaffeelskere den bedste smag, som hverken er bitter eller flad.

Det er nemlig ikke bare varm luft, at en Moccamaster er den bedste kaffemaskine. Der bliver kælet for detaljerne, og de håndsamlede maskiner leverer bare en bedre kop sort kaffe end andre mærker.

Med andre ord: Moccamaster er den ultimative kaffemaskine, og du snyder dig selv, hvis du ikke ejer en.