Står du med et stort haveprojekt eller byggeprojekt? Virker det som en umulig opgave at flytte rundt på de store mængder jord? Det kan være, at du har en hulens masse grus, som giver dig rygsmerter, hver gang du kigger på det. Du behøver ikke læsse med skovle. Gudskelov er der andre muligheder. Her kommer en minilæsser ind i billedet. Sit navn til trods, er en minilæsser skabt til de lidt større opgaver. En ny minilæsser kan tjene dig mange år fremad. Især, hvis den er fra kvalitetsmærker som Volvo eller Mustang. Det er noget, som du, dine venner og familie kan få gavn af – og når den står i garagen, kan du låne den ud. Måske endda tjene en skilling.

Brugt gummihjulslæsser kan også klare jobbet

Virker en hel ny maskine som en overilet investering, selvom det betaler sig i det lange løb. En brugt gummihjulslæsser kan også skåne din ryg. Det er heller ikke, fordi den ikke har mange store projekter foran sig. Vælg en kvalitets gummihjulslæsser fra f.eks. Volvo, så du ved, at du er godt dækket ind. Og så i gang med alle projekterne.

Nye maskiner er en investering i en sund ryg

En minilæsser klarer som sagt de opgaver, du ikke lige sådan kan ordne. Men samtidig er det en god, solid maskine, som har en lang levetid. De to ting hænger sammen. Hvorfor smadre dig selv om og om igen med arbejde, du alligevel ikke kan klare på egen hånd? Det betyder måske, at du ikke begynder på det projekt, du har i tankerne. Drømmehaven. En ny minilæsser holder meget lang tid. Den er desuden ligeglad med, at arbejdet er for tungt for en menneskeryg. Samtidig betyder maskinens levetid også, at andre kan få noget ud af den – og hvis du er snild i haven, kan du tjene en skilling ved at gøre noget, du godt kan lide.