En af de helt store boligtrends i år 2018 er grønne planter. De står i stuen, køkkenet og i vores  soveværelser. Hvorfor ikke tage dem med ind på badeværelset?

 

Der er mange sjove måder, man kan få lidt natur på badeværelset. Hvis badeværelset trænger til en større renovering, kan du tage udgangspunkt i et naturtema og skabe et lækkert, luksuriøst badeværelse.

 

Når du starter helt fra bunden

Hvis du vælger at totalrenovere dit badeværelse, er det nemt at skabe en afslappende oase på dit badværelse, hvis du følger disse råd:

 

  • De store elementer må gerne være lidt rå og mørke. Vælg en rå klinke til dit gulv. F.eks. skifer eller en mørkegrå sten. Mørke klinker gør sig også godt i brusenichen. En rå murstensvæg er også en fin måde at skabe en udendørsfornemmelse på.

 

  • Hvis det er muligt, er det lækkert at lave et par store vinduer. Det bringer naturligt sollys, men man skal selvfølgelig overveje, hvad der er udenfor vinduet.

 

  • Du kan skabe en strandkantsfornemmelse på badeværelset, ved at få lagt de yderste klinker mod væggen et niveau længere nede. Fyld små runde, bløde sten på, som om det var en strandkant. Du kan også få fine klinker, der er sammensat af småsten. De er fine som gulv i brusenichen.

 

  • Du får den ultimative naturfølelse med et rainshower, når du går i bad. Et stort brusehoved giver en wellness oplevelse, hver gang du går i bad.

 

Når du renoverer badeværelse, skal du bruge en murer. For et erfarent murerfirma i Møldrup, nær Viborg, klik her.

 

De små detaljer

Har du ikke lige tid eller penge til en renovering af badeværelset, er der heldigvis en masse små ting du kan gøre for at få naturen ind i dit badeværelse.

 

  • Få massere af grønne planter ind i dit rum. Både store og små. Der findes et væld af guides på nettet til gode badeværelsesplanter.

 

  • Småsten og muslingeskaller gør sig godt som pynt i et stort fad på gulvet eller i en lille krukke på hylden.

 

  • Det er altid rart at have noget at lægge ting fra sig på. Du kan kreere eller købe en taburet lavet af en træstub, der bringer skoven helt ind på badeværelset.