Skal du have fat på en ny pastamaskine, kan denne store pastamaskine test hjælpe dig på vej til at få fundet den helt rigtige af slagsen. Længere nede på siden kan du se en række forskellige modeller og vælge lige netop den, der passer bedst til dig og dine behov!

En pastamaskine er ikke en maskine, der kan bruges til at løse et væld af forskellige opgaver i køkkenet. Det er derimod en maskine, der kan bruges til én ting, hvilket er, at lave pasta – og det gør den til gengæld også rigtig godt.

I vores pastamaskine test nedenfor kan du se en række af de bedre modeller på markedet, så du lettere kan finde lige netop den mode, der passer dig bedst!

Jamie Oliver pastamaskine i stål

Bedst til prisen!

Hvis du gerne vil have noget af det ypperste indenfor pastamaskiner, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på denne pastamaskine, der er fremstillet i stål og er blevet lavet i samarbejde med ingen ringere end Jamie Oliver. Det er en manuel maskine, der giver dig muligheden for at lave din helt egen, friske pasta derhjemme – og endda på ganske simpel vis.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er tale om en pastamaskine, der kan bryste sig af, at være af uhyre god kvalitet, hvorfor du kan være sikker på, at den har en rigtig god holdbarhed og en lang levetid. Da den er lavet i samarbejde med en stjernekok som Jamie Oliver, så skal der selvfølgelig heller ikke være nogen tvivl om, at det er en maskine, der er rigtig god og som du kan være helt og aldeles sikker på laver din pasta præcis som det skal være.

Moderne design i rustfrit stål

Som nævnt ovenfor, så er denne pastamaskine blevet fremstillet i rustfrit stål, hvilket er ensbetydende med, at den har et rigtig lækkert og moderne look, hvorfor du heller ikke skal være bange for at have den stående fremme i dit køkken, hvis blot du sørger for at holde den pæn og velholdt – og det er heldigvis ikke noget, der er et problem for dig.

Det eneste, du skal er, at sørge for at rense skraberne under de glatte ruller løbende, mens du gør brug af maskinen, hvilket du blot skal gøre med et stykke køkkenrulle. Det er meget vigtigt, at du aldrig vasker maskinen med vand, da den ikke kan holde til det. Rullerne bør rengøres med en børste og ikke med vand, ligesom der heller ikke bør stikkes hverken knive eller klude ind mellem rullerne. Den har desuden også en rigtig god størrelse, da den måler 20,5 cm. x 12,5 cm. x 14,5 cm.

Philips pasta maker HR2355/07

5-stjernet anbefalinger af kunder hos Wupti.com

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der her er tale om én af de mest avancerede pastamaskiner på det danske marked. De rer intet, der fungerer manuelt på denne maskine og dertil er den oven i købet særdeles nem at gøre brug af på trods af, at den byder på en lang række forskellige og spændende funktioner, der er med til at gøre det til en leg at lave pasta med denne maskine. Med andre ord, så er der tale om en automatisk løsning til at lave forskellige typer af pasta og nudler, hvorfor du også vil være i stand til hurtigt og enkelt at komme i gang med at lave din egen pasta med en maskine som Philips PastaMaker. Det eneste, du skal gøre for at lave lækker og frisk pasta med Philips PastaMaker er at tilsætte de forskellige ingredienser, der skal bruges og dernæst skal du blot trykke på Start-knappen – 15 minutter efter er der frisk pasta.

Efter du har brugt din Philips PastaMaker til at lave pasta, så skal det pasta, du har lavet blot koge i et par minutter, inden du serverer det for din familie eller for dine gæster. Hvis du gerne vil gøre din pasta ekstra spændende, så kan du selvfølgelig vælge at give den lidt ekstra smag eller farve ved at gøre brug af urter og olie – præcis som de gør i Toscana.

Let at rengøre

Det er selvfølgelig også særdeles nemt for dig at rengøre maskinen efter brug, da der medfølger en række forskellige typer af specialdesignet rengøringsværktøj, der gør det nemt for dig at rengøre din PastaMaker fra Philips. Endvidere, så er den også udstyret med et meget smart skuffedesign til opbevaring af formpladerne, så du har nemt ved at finde dem, når du skal bruge dem. Der medfølger desuden også en lækker opskriftsbog, der indeholder 20 forskellige retter, du nemt og enkelt kan lave med din Philips PastaMaker.

KitchenAid Pasta roller KPRA

 

pastamaskine test– Produktet er udgået

KitchenAid er – uden tvivl – et stort navn, når det kommer til diverse former for køkkenmaskiner og det inkluderer selvfølgelig også forskellige former for pastamaskiner. Her er der tale om deres såkaldte Pasta Roller KPRA, der faktisk er en pastamaskine, der er bestående af hele tre forskellige dele. Den kommer blandt andet med en rigtig god rulle, der kan bruges til forarbejdning af pasta og ligeledes også til at lave lasagneplader.

Dertil kommer den også med en såkaldt Fettucelle-rulle, der kan bruges til at lave brede bånd og slutteligt, så medfølger der også en rulle til at lave Linguinette, der er en form for slank spaghetti. Det betyder selvfølglelig også, at det er de absolut færreste former for pasta, du ikke har mulighed for at lave med en KitchenAid Pasta Roller KPRA, hvorfor du trygt kan vælge at investere i en Pasta Roller fra KitchenAid til at lave frisk og lækker pasta i dit eget hjem.

Valserne på KitchenAid Pasta Roller KPRA er blevet fremstillet i en meget holdbar form for forkromet metal, der naturligvis er med til at sikre, at de er af rigtig god kvalitet og ligeledes også er meget holdbare, så du dermed er sikker på en god, lang levetid.

Sammen med valserne medfølger der desuden også en børste, der skal bruges til at rengøre de valserne, for du må ikke putte dine valser i opvaskemaskine – det er meget vigtigt, at du ikke gør dette og ligeledes heller ikke vasker dem med vand. Hvis du ikke er typen, der ønsker dig en elektrisk og meget avanceret pastamaskine, er Pasta Roller fra KitchenAid er et rigtig godt bud på en god og funktionel pastamaskine.

KitchenAid KRAV Ravioli maker

 

pastamaskine test– Produktet er udgået

Der findes selvfølgelig rigtig mange forskellige former for pasta, som du kan lave med en ganske almindelig pastamaskine, som de forskellige maskiner, du kan finde ovenfor. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at du også kan finde forskellige pastatyper, som der ikke er mulighed for at lave med en helt almindelig pastamaskine, hvilket blandt andet inkluderer ravioli.

Det betyder også, at hvis du gerne vil kunne lave frisk og lækker ravioli derhjemme, så skal du naturligvis investere i en maskine, der er lavet specifikt til dette formål. Der findes ikke nær så mange af disse maskiner som der findes af helt almindelig pastamaskiner, men det er naturligvis ikke ensbetydende med, at der ikke er mulighed for at finde en sådan maskine. Et godt bud på pastamaskine, der kan bruges til at lave ravioli er denne KitchenAid KRAV Ravioli Maker, der gør det til en leg at lave en rigtig lækker ravioli.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er nemt og enkelt at lave ravioli med KitchenAid KRAV Ravioli Maker, hvilket også er ensbetydende med, at alle og enhver kan finde ud af, at lave ravioli med en maskine som denne.

Den er desuden nem at installere og er ligeledes også nem at gøre rent efter, du har brugt den, hvorfor du ikke skal forvente, at du kommer til at bruge flere timer på at rengøre din KitchenAid KRAV Ravioli Maker efter, den har været i brug. I og med, at der er tale om et produkt fra KitchenAid, så kan du naturligvis også være sikker på, at der er tale om et produkt, der emmer af kvalitet og ligeledes også kan bryste sig af en særdeles god holdbarhed og levetid, hvorfor der ikke skal være nogen tvivl om, at det er en rigtig god investering, hvis du gerne vil kunne lave frisk og lækker ravioli hjemme i dit eget køkken.

Marcato Atlas 150 elektrisk pastamaskine

Som nævnt ovenfor, så er der mulighed for at vælge mellem to forskellige typer af pastamaskiner i grove træk. Du kan enten vælge at investere i en manuel én af slagsen eller du kan i stedet vælge at investere i en automatisk og dermed også elektrisk én af slagsen. Den model fra Marcato, der er blevet beskrevet ovenfor er en manuel maskine, hvor du selv skal gøre det hårde arbejde, men hvis det ikke er noget, der appellerer til dig, og du dermed hellere vil have en automatisk og dermed også elektrisk model, så er Marcato Atlas 150 heldigvis også blevet lavet som elektrisk model.

Det betyder naturligvis også, at du kan bruge den elektrisk version af Marcato Atlas 150 til at lave rigtig lækker pasta uden at skulle røre en finger selv, eftersom der er tale om en elektrisk model og den sørger selvfølgelig for at gøre det hårde arbejde for dig.

En pastamaskine af solid kvalitet

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Marcato er et stort brand, når det kommer til produktion af pastamaskiner. Det betyder naturligvis også, at du trygt kan investere i en pastamaskine fra Marcato, da du kan være garanteret, at kvaliteten er i top. I dette tilfælde er der tale om Marcato Atlas 150, der er udført i chrom og dermed har den også et rigtig lækkert look, der gør, at du sagtens kan lade den stå fremme hjemme i køkkenet.

Denne model kan bryste sig af at kunne yde op til 100 Watt såvel som 230 Volt. Den bliver leveret med muligheden for at lave to forskellige typer af pasta, hvilket er hhv. Fettucini 6,5 mm. samt Tagliolini 1,5 mm., hvorfor der med stor sandsynlig også er én af de typer af pasta, du kan lave med Marcato Atlas 150, der er lige noget for dig.

Marcato Atlas 150 manuel pastamaskine

pastamaskine– Produktet er udgået

De mange forskellige pastamaskiner på det danske marked kan i grove træk deles op i to forskellige kategorier; du kan enten vælge at investere i en manuel maskine eller du kan betale en kende mere for en automatisk maskine, der gør arbejdet for dig. Marcato Atlas 150 er en manuel én af slagsen og der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at der er en vis charme ved at kunne lave sin pasta på en manuel pastamaskine.

Hvis du har det på samme måde, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal se nærmere på en maskine som Marcato Atlas 150, der bestemt må siges at være en rigtig lækker pastamaskine fra Marcato. Som sagt, så er der tale om en manuel model, hvilket også betyder, at du selv skal lave din pasta ved håndkræft, hvilket du naturligvis kan gøre med det håndtag, der er monteret på siden af maskinen.

Det skal desuden også nævnes, at der er tale om en rigtig flot pastamaskine, der er blevet udført i chrom, hvilket naturligvis betyder, at det er en maskine, du sagtens kan tillade dig at have stående fremme hjemme i dit køkken, da den har et smukt og moderne udseende, der gør, at den passer ind i ethvert køkken.

Ikke nok med det, så har den desuden også en størrelse, der gør, at den passer rigtig godt ind i ethvert køkken, hvad end man gerne vil have den stående fremme eller man derimod ønsker at have den gemt væk i et skab. Den vejer desuden heller ikke mere end 2,6 kg., hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at det er nemt at flytte den ud af skabet, hvis du har den opbevaret i et skab. Hvis du vælger at investere i en Marcato Atlas 150, så bliver den leveret med muligheden for at lave to forskellige typer af pasta; Fettucini 6,5 mm. og Tagliolini 1,5 mm.

Hvilken pastamaskine skal jeg vælge?

Der kan – desværre – ikke gives noget konkret svar på, hvilken pastamaskine, der er den rette for dit vedkommende. Det er også ensbetydende med, at du selv er nødsaget til at undersøge markedet, se nærmere på de forskellige modeller og finde ud af, hvad du egentlig har af krav og præferencer til din kommende pastamaskine.

Der er ikke mulighed for at vælge den rette maskine på baggrund af andet end dine egne krav og præferencer, hvilket naturligvis også betyder, at du skal sørge for at være meget specifik omkring, hvad du egentlig er på jagt efter, når det kommer til en pastamaskine, for ellers bliver det svært for dig at finde en rigtig god model, der er den bedste for dit vedkommende. Du kan dog med fordel gøre brug af denne pastamaskine test til at finde frem til en god model, da testen byder på mange gode modeller, der adskiller sig på en række forskellige krav.

pastamaskine test

Hvis du har bestemt dig for, at du endelig vil ud og investere i en pastamaskine, der kan bruges til at fremstille frisk og lækker pasta derhjemme, så skal der bestemt ikke lægges skjul på, at du kommer til at skulle tage stilling til rigtig mange forskellige ting.

Det er vigtigt, at du sørger for at finde ud af, om du er på jagt efter en manuel eller elektrisk maskine. Hvis du ikke ved, om du skal erhverve dig en manuel eller en elektrisk én af slagsen, så har du mulighed for at læse mere om, hvad der er af fordele og ulemper forbundet med både elektriske og manuelle modeller nedenfor, så du kan danne dig en idé om, hvorvidt du ønsker det ene eller det andet, når du skal købe din pastamaskine.

Elektronisk: Du skal selvfølgelig købe en elektronisk pastamaskine, hvis du sætter pris på hurtig og nem madlavning, da du ikke selv skal bruge tid og kræfter på at lave pastaen, men derimod blot kan lade din maskine klare arbejdet for dig. Det er selvfølgelig forskelligt fra maskine til maskine, hvor stor en del af arbejdet, de reelt set vil klare for dig.

Der findes både elektriske pastamaskiner, der klarer hele arbejdet for dig, så du dermed ikke skal røre en finger, men der findes også elektriske alternativer, der klarer noget af arbejdet for dig, så du dermed også selv har noget kontrol over arbejdet. Fordelen ved at vælge en elektrisk model, er at de er nemme at bruge og sparer dig for meget tid, mens ulempen er, at de godt kan være vanskelige at rengøre efter brug, hvorfor du kan ende med at bruge meget tid på at gøre din pastamaskine rent.

Manuel: Hvis du godt kan lide charmen ved at lave frisk pasta med en manuel pastamaskine, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at det er dét, du skal gå efter. Det betyder dog, at du skal selv skal bruge håndkræft til at lave din pasta, men det får med garanti også din pasta til at smage en tand bedre, at du selv har lavet det fra bunden og endda med hænderne.

En manuel maskine giver dig muligheden for at lave et væld af forskellige typer pasta ved at skifte valsen. Samtidig får du også fuld kontrol over arbejdet, og maskinerne er desuden også nemme at rengøre. Ulempen ved en manuel maskine er dog, at det er relativt tidskrævende at skulle lave din pasta på manuel vis, så derfor skal du bestemt også være sikker på, at det er noget for dig at bruge den ekstra tid på at lave pastaen med en manuel maskine.

En ny pastamaskine giver mange muligheder

Selvom en pastamaskine ikke kan andet end at lave pasta, så er det ikke ensbetydende med, at den kun kan én slags pasta, for der findes selvfølgelig mange forskellige former for pasta og den kan naturligvis også mestre mange af de forskellige måder, der er at lave pasta.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at pasta er noget, der kan laves på rigtig mange forskellige måder og derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at det er noget, du sørger for at holde i tankerne, når du investerer i en pastamaskine. Hvis du gerne vil være sikker på, at du ender med at investere i en maskine, der kan lave alle typer af pasta, så skal det dog ikke være nogen hemmelighed, at du er nødsaget til at investere i én af de dyrere af slagsen.

Kvalitet er nøgleordet

Som udgangspunkt, så er det dog også en rigtig god idé at finde frem til en maskine, der kommer fra ét af de mere kendte og mere prominente brands, eftersom det er en god sikkerhed for, at der er tale om rigtig god kvalitet og ligeledes også, at der er tale om en maskine, der kan leve i lang tid, hvilket naturligvis er vigtigt, hvis man går ud og investere i en pastamaskine.

Hvis du gerne vil investere i en pastamaskine, så skal det ikke være nogen hemmelighed, at du med stor sandsynlighed ender med at blive en kende forvirret over det store udvalg af pastamaskiner, der er at finde på det danske marked. Vi har dog forsøgt at gøre det simpelt for dig, for i denne pastamaskine test har du mulighed for at finde frem til lige netop dén pastamaskine, der på bedste vis stemmer overens med dig og dine krav.

I denne pastamaskine får du muligheden for at danne dig et rigtig godt overblik over, hvad du har af muligheder for at finde frem til en rigtig god pastamaskine, der stemmer godt overens med lige netop de krav og præferencer, du har i denne sammenhæng. Du finder en række pastamaskiner nedenfor, der befinder sig indenfor stort set enhver prisklasse, hvorfor der er noget for enhver i denne pastamaskine test – uanset hvor meget, man vil investere.

Pastamaskine test – Køb din pastamaskine på nettet billigst

Vi har i forbindelse med vores pastamaskine test været inde og se lidt på hvilke forskellige modeller, der er på markedet. Vi har både set på specifikationer, design, materialer – og ikke mindst pris. Vi har også fundet produkter fra et hav af forskellige forhandlere og producenter. Der tegner sig et klart billede af, at kvalitet og pris (som med så mange andre ting) hænger godt sammen.

Der er nemlig utvivlsomt kvalitetsforskel på produkterne – og dermed er priserne tit og ofte også forskellige. Ligeledes tegner der sig også et mønster af, at det for dig som forbruger i de fleste tilfælde godt vil kunne betale sig at gøre dit køb af en ny pastamaskine online. Her er der nemlig som udgangspunkt rigtig gode muligheder for at gøre sig en god handel, da priserne via nettet i rigtig mange tilfælde er på et særdeles fornuftigt niveau.