Står du over for at skulle sælge din bolig, så er du nødt til at tænke over, hvordan du vil sælge den? Du kan i den anledning vælge mellem henholdsvis selvsalg og salg via ejendomsmægler. Der er fordele og ulemper ved begge alternativer, men denne gang vil vi kigge på, hvilke plusser der er ved boligsalg via ejendomsmægler. Du bør læse med, hvis du overvejer at overlade det krævende arbejde til en dygtig mægler med et stort lokalkendskab.

Har du allerede besluttet dig for, at du vil hyre en ejendomsmægler, så skal du vide, at du finder ejendomsmæglere her.

Stort køberkarkotek

En af de helt store fordele ved at hyre en ejendomsmægler består i, at de fleste ejendomsmæglere har et stort køberkarkotek. Det er via disse køberkartoteker med al sandsynlighed muligt at finde de første potentielle kunder, som måske er interesseret i at komme med et bud på din bolig. Ejendomsmæglere er som regel meget dygtige til at finde matches, fordi de samarbejder med både købere og sælgere.

Professionel salgsopstilling

En salgsopstilling kan variere i indhold, men salgsopstillinger indeholder normalt oplysninger om udbudspris, forsikringsforhold, energimærke, matrikelnummer og meget mere. Det kan ved selvsalg være udfordrende at udarbejde en professionel salgsopstilling, hvorfor mange sælgere vælger at hyre en ejendomsmægler. Den professionelle salgsopstilling har uden tvivl en positiv indvirkning på dine salgsmuligheder.

Effektiv markedsføring

Selvom du føler, at du har et stort netværk, så er det ikke sikkert, at du kan finde en køber til din bolig på egen hånd.

Foruden at råde over et stort køberkarkotek benytter de fleste ejendomsmæglere sig af forskellige annonceringsformer. Annoncering via digitale formidlingsportaler, sociale medier og webannoncer hører til blandt de mest anvendte annonceringsformer i dag.

Tryghed og sikkerhed

Det er alfa omega, at du føler dig tryg fra start til slut, når du skal sælge din bolig. Det er igen her, hvor ejendomsmægleren kommer ind i billedet, da en kompetent og erfaren mægler kan være med til at give dig den tryghed, du har brug for. Ejendomsmægleren vil ikke blot vurdere og markedsføre din bolig, men vil også stå til rådighed, hvis du er i tvivl om noget.

Oftere hurtigere salg

Er det et hurtigt salg, du er ude efter, så er det som udgangspunkt en rigtig god idé for dig at hyre en ejendomsmægler. Det er nemlig meget sandsynligt, at du får afsat din bolig hurtigt, hvis du samarbejder med en mægler, som du føler dig tryg ved.

Der er ingen regler uden undtagelser, hvorfor du ikke er garanteret et hurtigere salg, men de fleste statistikker peger på, at man opnår et hurtigere salg via en ejendomsmægler sammenlignet med selvsalg.

I den indledende fase bør du få vurderet din bolig, så du finder ud af, hvad den er værd. Lyder det interessant, så følg linket her og få en boligvurdering.