Måske er du en af de heldige, som har købt en ægte designklassiker på en auktion? Eller måske har du arvet et designermøbler? Uanset hvad er du i besiddelse af et stykke godt dansk design, som både er tidløst, klassisk og i særdeles god kvalitet. Designklassikerne er værd at passe på. De kan nemlig holde i mange generationer, hvis man passer godt på dem.

Men måske trænger dit møbel til en kærlig hånd? Herunder får du en lille guide til, hvordan du kan shine din designerklassiker op.

Nyt liv med nyt betræk

Hvad end du ejer en Arne Jacobsen stol i læder eller en Børge Mogensen sofa med stofbetræk, er et nyt betræk en måde at give et møbel nyt liv på. Møbelpolstring af en dyr designerstol, kan være lidt af en udfordring, hvis man vil gøre det selv. Heldigvis findes der møbelpolstrer som er eksperter i møbelpolstring af designmøbler.

Møbelpolstringen sker i en meget høj kvalitet med materialer som er så tæt på de originale som overhovedet muligt. Du vælger selv materialet og farven. Dermed har du også mulighed for at vælge at bevare det klassiske look med en farve og et materiale som ligner det originale, eller du har mulighed for at give dit møbel en farverig beklædning, og dermed gøre dit møbel mere personligt.

Pyntepuder og plaider

I de mange interiørbutikker og på nettet findes et hav af flotte, farverige puder, plaider og andre tekstiler. F.eks. kan en hynde i en frisk farve give nyt liv til din stol. Eller du kan pynte din sofa med en elegant plaid. Mulighederne er mange og det er kun din fantasi som sætter grænser for, hvilket tilbehør du vil bruge til dit møbel. Med tekstiler som f.eks. puder, plaider og hynder kan du nemt tilføre dit designermøbel et præg af din personlige indretningsstil og give møblet nyt liv.