Hvis du mangler et mere personlig præg end hvad IKEA kan tilbyde, så er der mange forskellige ting, som du kan give dig i kast med. Hvis du mangler noget personligt, så er der ikke noget mere personligt end noget som du selv har lavet. Der er mange ting i huset, som man kan give sig i kast med at bygge og sy, så det er bare med at vælge et projekt og gå i gang. Det handler om at have en vis portion gåpåmod of forsøge at finde ud af, hvor ens kompetencer ligger.

Byg en reol

Hvis du er på udkig efter et sjovt projekt, så kan du med fordel forsøge dig som snedker ved at bygge din egen fine reol. Dette kan gøres på et væld af forskellige måder og det er derfor smart, hvis du får en idé om, hvad du gerne vil have til at være i dit hjem. Hvis du er til det industrielle look, kan du bruge nogle vvs-rør som sidekonstruktion eller du kan gå det mere nautiske rute og bruge noget reb af en eller anden art. Uanset hvad, så er det personlige møbel bare et projekt væk.

Sy dine egene puder

Det er også en mulighed at lave sine egne puder til sofaen eller måske et fedt forklæde. Dette kan være et sjovt projekt, som man også kan gå og sysle med. Det er tilmed ofte billigere at lave det selv, fordi metervarerne koster mindre end det færdige produkt i sig selv. Der er mange forskellige projekter at give sig i kast med, men fælles for dem er, at det kræver nogle materialer, som man kan lave om. Hvis du mangler et sted, hvor du kan få fat i metervarer, som du kan lave om til en masse skønt, så kig med her og bliv inspireret.