Når du skal vælge hvilket malerfirma, der skal udføre dit malerarbejde, bør du overveje følgende, før du træffer dit endelige valg. Kan maleren leve op til dine krav og hvad er hans historik. Du har rig mulighed for at lave research og finde eventuelle anbefalinger på internettet, eller du kan spørge personer i din omgangskreds, som har erfaringer med netop dette firma.

maler-slagelse

Samtidig kan det være en god ide at indhente tilbud fra forskellige malerfirmaer, så du har mulighed for at sammenligne priser. Du skal dog huske på, at kvaliteten og holdbarheden på malingen kan afspejle sig i prisen, og derfor skal du sørge for at forklare hvad dine behov er, så alle tilbud, du indhenter, dækker de samme behov.

Den rigtige maling

Når der skal vælges maling, er det super vigtigt, at du sammen med din malermester finder frem til den maling, der passer til dit hjem. Derfor skal du være opmærksom på, om maleren under forberedelsen spørger ind til hvilke behov, malingen skal dække. På et badeværelse skal malingen eksempelvis kunne tåle mere fugt, og i et børneværelse skal malingen kunne tåle lej og slid. Hvis malermesteren ikke selv spørger ind til værelsets formål, skal du huske selv at fortælle ham det. Det giver ham mulighed for at vælge den maling, der bedst tåler, den aktivitet der foregår i rummet, og dermed giver dig det bedste resultat og den længste levetid.

Vælg et malerfirma med Byg Garanti og undgå fejl

Inden for dansk håndværk og malerarbejde oplever man desværre fejl og mangler, når malerens arbejde er udført. Derfor er det en god ide at vælge et malerfirma, der er medlem af Dansk Byggaranti eller Danske Malermestres Garantiordning. Disse firmaer er blevet godkendt til at være medlem, fordi de kan udføre et håndværksmæssigt korrekt stykke arbejde, og samtidig er du garanteret erstatning, hvis arbejdet mod forventet ikke skulle være tilstrækkeligt udført.

Du mindsker dermed chancerne for at skulle bruge tid på at klage, når arbejdet er udført, og du kan tage rummet i brug med det samme. Oveni har du også en økonomisk garanti, hvis der skulle ske fejl undervejs. Så hvis du skulle være uheldig med udførelsen af dit malerarbejde, undgår du uforudsete omkostninger for at nå frem til det ønskede malerresultat. Ønsker du at finde en dygtig maler, så kan du med fordel tage fat på denne erfarne maler i Slagelse.