Vores personlighed kommer til udtryk på tusindvis af måder i vores liv. En af de mest tydelige måder, som din personlighed kommer til udtryk i dit hjem er igennem dit farvevalg.

Det er ikke noget, som vi tænker over normalt, men de farver, som vi kan lide er et udtryk for nogle af vores personlighedstræk.

Nogle vil gerne lære om hvad farvevalget betyder med henblik på at kunne lære mere om andre, mens nogle gerne vil vide det inden de skal male væggene derhjemme.

Uanset hvad årsagen er, så vil du i denne artikel lære, hvad forskellige farver siger om din og andres personlighed.

Blå – Vælges ofte af introverte

Blå er en meget blød farve. Personer der vælger at male deres væg blå er ofte afslappede mennesker, som gerne vil have sikkerhed i deres liv.

Generelt er personer der vælger en blå farve på væggene derhjemme introverte. Årsagen til at introverte vælger den blå farve er at den er meget beroligende og rolig, hvilket ofte passer godt til deres personlighed.

Grøn – Vælges af rodfæstede personer

Folk der vælger at farve deres vægge grønne er ofte meget rodfæstede personer. Farven er med til at berolige dem når de kommer hjem fra en travl hverdag, hvor de kan slappe af med en god bog og noget stille musik.

Lilla – Vælges af kreative personer

Personer, som vælger at male deres vægge lilla er ofte meget kreative folk. Det viser samtidig at de har en meget sofistikeret smag. Den lilla farve er også forbundet med de royale og viser en form for klasse. Der er derfor også nogle, som vælger at male et rum med en lilla farve, da det giver rummet klasse.

Gul – Vælges af ekstroverte

Gul er solskinnets farve og er en glad farve. Folk der vælger en gul farve til væggene i deres hjem er normalt ekstroverte. Årsagen er, at folk der vælger en gul farve gerne vil skille sig ud fra mængden og blive set, hvilket er træk, som man ofte forbinder med ekstroverte personer.

Brændt orange – Symbolisere nysgerrighed og frygtløshed

Folk der vælger at male deres vægge i en brændt orange farve er ofte meget venlige og fyldte med energi. Farven er kendt for at symbolisere nysgerrighed og frygtløshed, hvilket ofte afspejles i personligheden i form af at personen ofte har meget energi og entusiasme.

 

Rød – Vælges af åbne og passionerede personer

Hvis du har dekoreret væggene med rød maling, så viser det at du er varm, åben og passioneret. Rød er en meget kraftig farve, som man ikke normalt ser i hjemmet. For at vælge at male din vægge røde viser det at du ikke er bange for at skille dig ud. Du er ikke bange for forandringer og er normalt aggressiv og udadgående.

Sort og mørkegrå – Til personer der går op i detaljerne

Sort og mørkegrå farve viser at du føler dig meget værdig uden at skulle vise dig frem. Når det kommer til indretningen i dit hus, så er du typen, som har planlagt alle de små detaljer i rummet. Du er heller ikke bange for at tage kontrollen og tage beslutningerne.

Det ville derfor ikke være usandsynligt, at du kunne finde på at købe et stillads bare for selv at kunne hænge den helt rigtige lampe op i loftet.